hayırlı yolculuk mademvaloda yedim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka ne alakası var ya internet kafedende oynuyorum arada bir şey olmuyor söylediğin saçma
hayırlı yolculuk mademvaloda yedim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka ne alakası var ya internet kafedende oynuyorum arada bir şey olmuyor söylediğin saçma
Reis ikiside oyundaysa biri LoL oynuyo biri valo iki yerdede hesap aktif riot şüphelenmez mı sence?Öyle bir şey yok saçmalamayın.
Bir buçuk bilemedin iki yıl önce benim de başıma geldi saçma bir olay. Oyunda herhangi bir hile kullanmamama rağmen 3. parti yazılımdan dolayı kalıcı uzaklaştırma almıştım Valorantta. Oyunu oynarken arkada bi yazılım açıktı Valorant ile alakasız bir program, büyük ihtimalle o yüzden yemiştim. Vanguard iyi olduğu kadar da berbat bi koruma sistemi kısaca.Valorantta ban yemişim ama oyuna girmiyorum bilgisayarımın donanımı yetersiz amazondan geçenlerde sprey gibi bir şey almıştım girip bakıyım dedim oyuna oynaya basamıyorum sonra oyun erişimi askıya alındı gibi bir şey yazıyordu neyse kısaca oyuna girmediğim halde ban yiyorum 3. parti yazılım kullanımından
yani öyleyse bile oyuna girmedim bayağı zamandır nasıl yedim çok merak ediyorumVanguard yasaklanmasına takılmak için hile gerekmiyor. Yasaklı herhangi bir dosyanın bilgisayarda durduk yere çalışması bile bunun için yeterli.
Hayır, bunu ben de yapıyorum. Bir yandan TFT, bir yandan Valorant falan.Reis ikiside oyundaysa biri LoL oynuyo biri valo iki yerdede hesap aktif riot şüphelenmez mı sence?
Acaba kuzeninin hesabında 3. Parti yazılım çalışıyormuyduyani öyleyse bile oyuna girmedim bayağı zamandır nasıl yedim çok merak ediyorum![]()
hocam anlıyorum sizi ama pc o kadar kötü ki oyuna girerken arkadaki her şeyi kapatıyorum oyuna girerken takılma kasma yapmasın diye (görev yöneticisinden)Bir buçuk bilemedin iki yıl önce benim de başıma geldi saçma bir olay. Oyunda herhangi bir hile kullanmamama rağmen 3. parti yazılımdan dolayı kalıcı uzaklaştırma almıştım Valorantta. Oyunu oynarken arkada bi yazılım açıktı Valorant ile alakasız bir program, büyük ihtimalle o yüzden yemiştim. Vanguard iyi olduğu kadar da berbat bi koruma sistemi kısaca.
hayır girebilir valorantta ban yerse lolde yemezriot hesabın banlanınca diğer riot oyunlarınada giremezsin![]()
adam valoya girmiyorki dostum lolden yemedim valodan yedimAcaba kuzeninin hesabında 3. Parti yazılım çalışıyormuydu
girilmiyor ben lol masaüstünden yedim lol wildrift e giriş yapamadımhayır girebilir valorantta ban yerse lolde yemez
Kanka valo ile LoL riot a bağlı değilmi riot hesabın ona bağlıysa ona da bağlıadam valoya girmiyorki dostum lolden yemedim valodan yedim
ama güzel kardeşim öyle de hile koruma sistemleri aynı mı o zaman ban yediğimde hem valodan hem lolden her şeyden ban yerdim o haldeKanka valo ile LoL riot a bağlı değilmi riot hesabın ona bağlıysa ona da bağlı![]()
Üffff anlamadıama güzel kardeşim öyle de hile koruma sistemleri aynı mı o zaman ban yediğimde hem valodan hem lolden her şeyden ban yerdim o halde