Neler Yeni

Riot games rezilliği

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Valorantta ban yemişim ama oyuna girmiyorum bilgisayarımın donanımı yetersiz amazondan geçenlerde sprey gibi bir şey almıştım girip bakıyım dedim oyuna oynaya basamıyorum sonra oyun erişimi askıya alındı gibi bir şey yazıyordu neyse kısaca oyuna girmediğim halde ban yiyorum 3. parti yazılım kullanımından
Bir buçuk bilemedin iki yıl önce benim de başıma geldi saçma bir olay. Oyunda herhangi bir hile kullanmamama rağmen 3. parti yazılımdan dolayı kalıcı uzaklaştırma almıştım Valorantta. Oyunu oynarken arkada bi yazılım açıktı Valorant ile alakasız bir program, büyük ihtimalle o yüzden yemiştim. Vanguard iyi olduğu kadar da berbat bi koruma sistemi kısaca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
Vanguard yasaklanmasına takılmak için hile gerekmiyor. Yasaklı herhangi bir dosyanın bilgisayarda durduk yere çalışması bile bunun için yeterli.
yani öyleyse bile oyuna girmedim bayağı zamandır nasıl yedim çok merak ediyorum :D

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Reis ikiside oyundaysa biri LoL oynuyo biri valo iki yerdede hesap aktif riot şüphelenmez mı sence?
Hayır, bunu ben de yapıyorum. Bir yandan TFT, bir yandan Valorant falan.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
Bir buçuk bilemedin iki yıl önce benim de başıma geldi saçma bir olay. Oyunda herhangi bir hile kullanmamama rağmen 3. parti yazılımdan dolayı kalıcı uzaklaştırma almıştım Valorantta. Oyunu oynarken arkada bi yazılım açıktı Valorant ile alakasız bir program, büyük ihtimalle o yüzden yemiştim. Vanguard iyi olduğu kadar da berbat bi koruma sistemi kısaca.
hocam anlıyorum sizi ama pc o kadar kötü ki oyuna girerken arkadaki her şeyi kapatıyorum oyuna girerken takılma kasma yapmasın diye (görev yöneticisinden)

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
Kanka valo ile LoL riot a bağlı değilmi riot hesabın ona bağlıysa ona da bağlı :D
ama güzel kardeşim öyle de hile koruma sistemleri aynı mı o zaman ban yediğimde hem valodan hem lolden her şeyden ban yerdim o halde

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,474