Neler Yeni

riot games valorantmı yoksa lol mü

Cihanm

80+
2 oyun arasında gidip geliyorum valorantmı indirmeliyim lol mü ?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
İkisinde de kanser tehlikesi var. Ama tercihim valo'dan yana.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu soru tamamen senin ne oynamak istediğinle alakalı ama şöyle bir şey var iyi oyuncuysan Valorant çünkü Valorant'ta 1v9 atılabilir ama LoL'de 1v9 atamazsın MOBA takım oyunu ister.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Warcraft III: The Frozen oyunundan dota haritasını oyna mobanın atasını oynamış olursun hemde şimdi ki mobalarda ki gibi saçma kurallar yok adc sağa gider yok altın koridoru yok şu yok bu gibi.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
2 oyun arasında gidip geliyorum valorantmı indirmeliyim lol mü ?
valorant oyuncusuydum olacak şeyleri liste şeklinde sana sunuyorum
* oyundaki troller (sesli iletişim ve takım içi yazışmayı kapatsan da oyun içinde karakter özellikleri ile sataşma )
* koşarak vurma ( sende yapa bilirsin ama karşına denk geldiği zaman ciddi anlamda sinir bozucu birşeye dönüşüyor oyunun kendi mekaniği değil bu arada bu koşarak vurma riot her güncellemede kaldırdık falan diyor fakat kaldıramıyorlar )
* fps düşüklüğü ( her güncelemede falan fps düşüyor hatta en son gelen bir skin yüzünden bile fps düşüyordu tabi onu düzeltiler fakat eskiye göre fps çok düşük )
* ferrari peek ( valoranta özgü bir olay resmen bu haraket yüzünden uygulayan kişilerin karşı rakibe şans tanımaması her rank için geçerli bu olay linkte koyudum açar izlersin )
* aşırı fazla smurf olması ( genelde karşı rakipte geldiğinde oyunu kaybettiren bir durum oluyor ki bu valoranta çok fazla ki bu yüzden oyunun çoğu aynı rankta takılı kalmış durumda )
* nerdeyse her güncelemeden sonra veya da şans eseri bulunan oldukça fazla bug var ( tabi bu buglar oyuna fazla sıkıntı yaratmıyor tabi direk oyna etki eden buglarda var tabi bunlar düzeltiliyor )
* ve gel gelelim en kanser olaya instalock ( eğer instalock ne diyorsan youtube da instalock yaz direk tonla video çıkıyor şöyle bir kaç dakika izle analrsın ne berbat bir şey olduğunu )
* oyun güzel mi güzel fakat çoğu zaman bu ve bunun gibi sebepler yüzünden oyun kanser hale gelebiliyor eğer kendine 4 takım arkadaşı daha bulup oynamazsan ciddi anlamda zorluk çekersin ve sinir krizi ciddi anlamda olası gözüküyor

Cihanm

80+
valorant oyuncusuydum olacak şeyleri liste şeklinde sana sunuyorum
* oyundaki troller (sesli iletişim ve takım içi yazışmayı kapatsan da oyun içinde karakter özellikleri ile sataşma )
* koşarak vurma ( sende yapa bilirsin ama karşına denk geldiği zaman ciddi anlamda sinir bozucu birşeye dönüşüyor oyunun kendi mekaniği değil bu arada bu koşarak vurma riot her güncellemede kaldırdık falan diyor fakat kaldıramıyorlar )
* fps düşüklüğü ( her güncelemede falan fps düşüyor hatta en son gelen bir skin yüzünden bile fps düşüyordu tabi onu düzeltiler fakat eskiye göre fps çok düşük )
* ferrari peek ( valoranta özgü bir olay resmen bu haraket yüzünden uygulayan kişilerin karşı rakibe şans tanımaması her rank için geçerli bu olay linkte koyudum açar izlersin )
* aşırı fazla smurf olması ( genelde karşı rakipte geldiğinde oyunu kaybettiren bir durum oluyor ki bu valoranta çok fazla ki bu yüzden oyunun çoğu aynı rankta takılı kalmış durumda )
* nerdeyse her güncelemeden sonra veya da şans eseri bulunan oldukça fazla bug var ( tabi bu buglar oyuna fazla sıkıntı yaratmıyor tabi direk oyna etki eden buglarda var tabi bunlar düzeltiliyor )
* ve gel gelelim en kanser olaya instalock ( eğer instalock ne diyorsan youtube da instalock yaz direk tonla video çıkıyor şöyle bir kaç dakika izle analrsın ne berbat bir şey olduğunu )
* oyun güzel mi güzel fakat çoğu zaman bu ve bunun gibi sebepler yüzünden oyun kanser hale gelebiliyor eğer kendine 4 takım arkadaşı daha bulup oynamazsan ciddi anlamda zorluk çekersin ve sinir krizi ciddi anlamda olası gözüküyor
oyundaki trollere karışıldığı zaman etmedikleri küfür kalmıyor zaten ama oyundaki dikkatide bozuyor ayrıca dediğin gibi 130 fps den 90 a düştüm ama bende valoranttan yanayım dediğin gibi yapıcam kimseye karışmicam çünkü eskiden karışıyordum ne oyun diye bişey kalıyordu nede zevk

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
oyundaki trollere karışıldığı zaman etmedikleri küfür kalmıyor zaten ama oyundaki dikkatide bozuyor ayrıca dediğin gibi 130 fps den 90 a düştüm ama bende valoranttan yanayım dediğin gibi yapıcam kimseye karışmicam çünkü eskiden karışıyordum ne oyun diye bişey kalıyordu nede zevk
hocam adam selamın aleyküm dedi aleyküm selam dedim adam sen bana neden tripli selam veriyorsun diye küfür etti ya yani bir şey yapmasanda olmuyor infosuzda oynanmıyor oyun ingilizcen iyi ise yabancı sunucuda gireceksin tabi birde internetinde iyi olması lazım falan en iyi oynamamak ben arkadaş yüzünden tekrardan valorant oynamaya başladım ve apex legends oynamayı bıraktım keşke ara vermeseydim dedim kanser olmadan oyun oynamayı özledim şimdi eskisi gibi olmak için kasılıyorum çok tökezliyorum ama ona ragmen daha zevkli apex legends valoranta göre zamanında apex legends ile zorlanmadan bir kaç gün içinde plata çıkmıştım ama valoranta gümüş 3 ve gümüş 2 arasında git gelde kaldım ki apex legends daha zor bir oyun ve valoda genelde 20 üstü vuruyorum ama rank aynı gold geliyor rakip birde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben lol bilmediğim için ikisi de bende aynı belirtiğim son kısımda da takımda ki herkes birbirini tanayacak iletişim halinde olacak ki anca öyle oynanır ama ona rağmen başka sebeplerden dolayı da oynanmaz yada cidden sabırlı biri olmak gerek veya da saatler vermek gerek fakat o kadar oynamaya değecek bir oyun değil açıkçası

Top Bottom