Neler Yeni

Riot Hesabı Satıs Hakkında

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Dostlars selam ben ıtemsatıstan sureklı lol valorant hesapları satıyorum ve ıyı sekılde harclık cıkarıyorum bu seferkı ılana koydugum hesabın meblası bıraz yuksektı alıcak sahıs wp den bana hesaba gırıp kontrol etmek ıstedıgını soyledı dogal olarak dogru gelmedı ama hesaba 2 adımlı dogrulama vs baglasam sorun olmaz dıye dusunuyorum adam bana kontrol ettıkten sonra ıbana parayı atıcagını benım ıbanıma para gecınce maıl degısımını yaparsın dıye konustu sızce hesabı 2 asamalı yapsam bır sıkıntı cıkarmı yardım edersenız sevınırım

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hesaba girip hesabı banlatırsa üzülürsün

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen
Reaksiyonlar: memz

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Dostlars selam ben ıtemsatıstan sureklı lol valorant hesapları satıyorum ve ıyı sekılde harclık cıkarıyorum bu seferkı ılana koydugum hesabın meblası bıraz yuksektı alıcak sahıs wp den bana hesaba gırıp kontrol etmek ıstedıgını soyledı dogal olarak dogru gelmedı ama hesaba 2 adımlı dogrulama vs baglasam sorun olmaz dıye dusunuyorum adam bana kontrol ettıkten sonra ıbana parayı atıcagını benım ıbanıma para gecınce maıl degısımını yaparsın dıye konustu sızce hesabı 2 asamalı yapsam bır sıkıntı cıkarmı yardım edersenız sevınırım
Dolandırıcılık yöntemi bu, yapma.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Arda Teksin
eğer itemsatış üzerinden bu şekilde konuşmaya başlayıp sonrasında wpye geçtiyseniz 2 aya bir o ay içerisinde satış yapan arkadaşların mağazaların dm mesajları kontrol edilir ve itemsatıs üzerinden tanışıp sonra farklı biyerden alışverişe devam ederseniz ban yiyebilirsin hocam çünkü yasak bilgin olsun bende satıcıyım.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer itemsatış üzerinden bu şekilde konuşmaya başlayıp sonrasında wpye geçtiyseniz 2 aya bir o ay içerisinde satış yapan arkadaşların mağazaların dm mesajları kontrol edilir ve itemsatıs üzerinden tanışıp sonra farklı biyerden alışverişe devam ederseniz ban yiyebilirsin hocam çünkü yasak bilgin olsun bende satıcıyım.
tesekkurler bılgı ıcın

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
oktay
hesabın videosunu çekin atın girmesin hesaba neyini kontrol edicekse

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
mERT
Kendi bilgisayarından yayın aç o şekilde baksın

Reyconjeff

80+ Bronze
girip neye bakıyor :) yayın açarsın veyahut video çekersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne tür hesaplar satıyorsun misal lol için Plat, Elmas gibi lig kasıp hesaplarımı satıyorsun

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
girip neye bakıyor :) yayın açarsın veyahut video çekersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne tür hesaplar satıyorsun misal lol için Plat, Elmas gibi lig kasıp hesaplarımı satıyorsun
yok hocam ranka yonelık olmuyor skın uzerıne genelde

Top Bottom