Neler Yeni

Yardım Riot hesabımı satabileceğim yabancı site (evet direkt riot)

Bettha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
hamza kadir altınöz
Riot hesabımı satmam gerekiyor nerden baksan 12 senelik hesap ve içleri gerçekten çok dolu ama şöyle bir sıkıntımız var lol ve valorant tek hesaba bağlı olduğu için fiyatı da arttırmam gerekiyor ve tr de kimse buna yanaşmaz bu yüzden iki hesabımı da (valorant+lol) satabileceğim (dolar/euro) bazından bir yabancı site lazım hocalar öneriniz var mıdır ?

NotGonna

80+ Bronze
Riot hesabımı satmam gerekiyor nerden baksan 12 senelik hesap ve içleri gerçekten çok dolu ama şöyle bir sıkıntımız var lol ve valorant tek hesaba bağlı olduğu için fiyatı da arttırmam gerekiyor ve tr de kimse buna yanaşmaz bu yüzden iki hesabımı da (valorant+lol) satabileceğim (dolar/euro) bazından bir yabancı site lazım hocalar öneriniz var mıdır ?
g2g

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
playerauctions ama cok fazla bir şey beklemeyin almak isteyen sadece valoya yada lole bakacak :)

Bettha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
hamza kadir altınöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
koymuştum oraya ilan teşekkürler yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:

playerauctions ama cok fazla bir şey beklemeyin almak isteyen sadece valoya yada lole bakacak :)
ya doğal olarak fiyat artıcak ve sadece 1 tane oyuna özel başlık açabildiğim için adamlar bu neden bu kadar pahalı diyeceğini düşünyorum

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
koymuştum oraya ilan teşekkürler yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya doğal olarak fiyat artıcak ve sadece 1 tane oyuna özel başlık açabildiğim için adamlar bu neden bu kadar pahalı diyeceğini düşünyorum
gamermarkt a bak orada valo hesabıda gozukuyor lol hesabıda.
Ama tl ile ödeme alırsın :D

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim

NotGonna

80+ Bronze
yabanc isitelerde genelde skinli hesap degil de ranklı alıyolar gamermarkt daha mantikli olur satabilicegni dunsumuyorum g2g de falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,163
Üyeler
168,397
Son üye
Tunakyll
Top Bottom