BobMarleyFaruk
80+ Bronze
soru başlıkta arkadaşlar sattığım eleman paramı 2 hafta yollamadı sürekli yazdım yazdım anca verdi bende böyle bir şey yaptım bir şey olur mu
2 hafta sonra geri versoru başlıkta arkadaşlar sattığım eleman paramı 2 hafta yollamadı sürekli yazdım yazdım anca verdi bende böyle bir şey yaptım bir şey olur mu
hayır2 hafta sonra geri ver
iyi hoş diyorsun da benim zamanımı çaldı bu eleman 2 hafta içinde belki daha pahalıya satardımParasını geri vermeden bunu yaptıysanız sizin yaptığınızda ayıp.
nerden satışı yaptınız ? bu arada bir şey olmaz attığınız platform gamermarkt felan değilse ama dediğinize göre değil heralde ben çok çektim böyle ben hesabımı satıyodum paramı atmıyordu öyle çekiyorum hesabı kendime halada aktif olarak kullanıyorum ondan bişe olmaz merak etme ama nerden sattın hesabı çok merak ettimiyi hoş diyorsun da benim zamanımı çaldı bu eleman 2 hafta içinde belki daha pahalıya satardım
Noldu 2 hafta içinde dolar yükseldide hesabınızın değeri mi arttı? 2 hafta zamanınızı çaldı ama 2 hafta sonra ödemeyedebilirdi. Sizde 2 hafta bekletip geri verebilirsiniz hesabı.iyi hoş diyorsun da benim zamanımı çaldı bu eleman 2 hafta içinde belki daha pahalıya satardım
O paranın sizden kat ve kat fazlasıyla çıkması dileğiyle.Hırsız bir dolandırıcısın, cezai işleme tabi tutulursan sevinirim.
yani belki adamın maddi sorunları vardı şimdi verdi çalmanız çok yanlış bi davranış olmuş inşallah bu hatanızdan geri dönersinizNoldu 2 hafta içinde dolar yükseldide hesabınızın değeri mi arttı? 2 hafta zamanınızı çaldı ama 2 hafta sonra ödemeyedebilirdi. Sizde 2 hafta bekletip geri verebilirsiniz hesabı.