Neler Yeni

Riser kabloyla görüntü alamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eyüp KOCAKAPLAN

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Merhaba dostlar.
Dark gpu riser kit satın aldım. Pci-e 3.0 x16 - 200mm ( https://www.dark.com.tr/dark-pci-e-3-0-gpu-riser-dikey-ekran-karti-donusum-kiti.html )
Sistemime taktığımda görüntü alamıyorum. Biostan ayar mı gereklidir acaba?
Ben taktığımda direk görüntü almıştım, normal taktığında sıkıntı çıkmıyor ise kabloda bir sıkıntı olabilir veya düzgün takamamış oalbilirsin. Kontrol ettikten sonra istersen iade et, zaren kasaya pek faydalı bir eklenti değil, kasanın yanı kısmını açık kullanmıyorsan çok tehlikeli, ben yanlışlıkla plastik olan yan camı eritmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cam olsa bile tehlikeli kankam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eyüp KOCAKAPLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben taktığımda direk görüntü almıştım, normal taktığında sıkıntı çıkmıyor ise kabloda bir sıkıntı olabilir veya düzgün takamamış oalbilirsin. Kontrol ettikten sonra istersen iade et, zaren kasaya pek faydalı bir eklenti değil, kasanın yanı kısmını açık kullanmıyorsan çok tehlikeli, ben yanlışlıkla plastik olan yan camı eritmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cam olsa bile tehlikeli kankam.
Hocam kablo çalışan bir sistemden çıkartıldı ama çözemedim açıkçası. Montajı konusunda problem olduğunu düşünmedim açıkçası. Ve kasanın yan tarafı camısı değerlerinde değişkenlik muhakkak bir değişiklik olacağını düşünüyorum ama görsel olarak farklı görüneceğini düşüncesindeydim.

Top Bottom