Neler Yeni

Ritalin arıyorum lütfen okuyun

spronix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Üzgün araba
Merhabalar, maalesef eczanelerde ritalin bulamıyorum lütfen elinde bulunan var ise bana telegram üzerinden ulaşabilir mi? Biraz aciliyeti var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Telegram: https://t.me/Spronix

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Ritalin gibi kirmizi recete bir ilaci oyle alamazsin, psikiyatriye git yazsinlar, tabii uygun bulurlarsa

spronix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Üzgün araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ritalin gibi kirmizi recete bir ilaci oyle alamazsin, psikiyatriye git yazsinlar, tabii uygun bulurlarsa
Reçetem vardı zaten, reçeteler 4 günlük ayrı olarakta eczanelerde Stok bulamıyorum. Karaborsada 800 tl civarında, bende direkt kendisi kullanıp bana da iletebilcek birisi arıyorum. Öğrenciyim şu zamanda ilaçlarıma 800 tl veremem cidden.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reçetem vardı zaten, reçeteler 4 günlük ayrı olarakta eczanelerde Stok bulamıyorum. Karaborsada 800 TL civarında, bende direkt kendisi kullanıp bana da iletebilcek birisi arıyorum. Öğrenciyim şu zamanda ilaçlarıma 800 TL veremem cidden.
Bir daha yazdır.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sana ne lazım?
Screenshot_20230814_123347_Gallery.jpg

spronix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Üzgün araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktora gitsene bir daha. Ritalin bu kadar önemli bir ilaç değil. Yani içmezsen çok kötü bir duruma gelmezsin.
Çarşambaya randevu aldım zaten fakat aynı zamanda siber güvenlik uzmanıyım iş sırasında çok fazla dikkatim dağılabiliyor özellikle pentestlerde odak sıkıntısı çekiyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Çarşambaya randevu aldım zaten fakat aynı zamanda siber güvenlik uzmanıyım iş sırasında çok fazla dikkatim dağılabiliyor özellikle pentestlerde odak sıkıntısı çekiyorum
Doktoruna 2-3 kutu yazmasını söyleyebilirsin. Ayrıca doktorun günde 3 tane kullan dediyse 3'den fazla kullanma.

spronix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Üzgün araba
Doktoruna 2-3 kutu yazmasını söyleyebilirsin. Ayrıca doktorun günde 3 tane kullan dediyse 3'den fazla kullanma.
Günde 2 ile sınırlı kusma yapıyor 1 kutudan fazla almak niye bilmiyorum ama aklıma gelmemişti teşekkür ederim ☺

Top Bottom