Rival 105 Alınır mı

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,265
Alınır mı limitim 170tl

Cs go valorsnt gibi oyunları çoğunlukla oynayacağım elimde orta buyuklujte quickscope gibi vuruşlarda problem yaratmaz değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Quickscope gibi vuruslar yapabilirim değil mi
Problem yaratmaz.

Cs go valorsnt gibi oyunları çoğunlukla oynayacağım elimde orta buyuklujte quickscope gibi vuruşlarda problem yaratmaz değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Quickscope gibi vuruslar yapabilirim değil mi
Bence sorun yaratmaz.

bence oyunu iyi oynar ve quick skop yapabilirsin

bence oyunu iyi oynar ve quick skop yapabilirsin
Bence sorun yaratmaz.
Problem yaratmaz.
Dostlar hiç bir yerde stogu yoktu olan yerlerde de çok pahalıydı itopyada 170tl idi fakat stoğu bitmis bende g102 sipariş ettim umarım elime küçük gelmez gelse bile iade edebiliyorum ama bu mousedada quickscope vs yapabilirim sanırım teşekkürler yardımlarınız için

Dostlar hiç bir yerde stogu yoktu olan yerlerde de çok pahalıydı itopyada 170tl idi fakat stoğu bitmis bende g102 sipariş ettim umarım elime küçük gelmez gelse bile iade edebiliyorum ama bu mousedada quickscope vs yapabilirim sanırım teşekkürler yardımlarınız için
bir şey deyil iyi oyunlar

Yapabilirsin, ben kullanıyorum.

Geri