Çınar Yaşar
80+ Gold
Sen bilirsin, ama 200TL'ye en iyi mouse buBu fiyata rampage almam saolun.
Sen bilirsin, ama 200TL'ye en iyi mouse buBu fiyata rampage almam saolun.
zaten en iyi sensör ama biliyosundurki malzeme kaliteside çok önemliRampage Sector'un sensörü de Dünyanın en iyi sensörü denebilecek bir sensör
Evet o da önemlizaten en iyi sensör ama biliyosundurki malzeme kaliteside çok önemli
mesela ben Rampage SMX-R90 Sector alicagıma 250 daha koyar rival 600 alirim çok özelikli gram ayarlama olsun mouse i havaya kaldırdığında aim bozulmaması olsun çok daha iyi benceEvet o da önemli
Yani 2 katı daha fazla para ve üstüne 50TLmesela ben Rampage SMX-R90 Sector alicagıma 250 daha koyar rival 600 alirim çok özelikli gram ayarlama olsun mouse i havaya kaldırdığında aim bozulmaması olsun çok daha iyi bence
kalite ve hz dpi da daha iyiYani 2 katı daha fazla para ve üstüne 50TL
Evet ama 2 katı ve ayriyetten 50TL'ye değer mi?kalite ve hz dpi da daha iyi
herkeze göre değisir ben bi mouseu 3 yıl kulandım 70tl mesela ama elim rahat etmio ben 200 tl verip elimin rahat etmicegi bir mouse almakdansa elimin rahat etiği mouse i almak çok daha mantıklıEvet ama 2 katı ve ayriyetten 50TL'ye değer mi?
Ben rival serisi 110 u kullanıyorum gayet memnunum. Pişman olmassın.Bayramdan sonra rival 3 almayı düşünüyorum. Iyice sevdim bu mouse'u. Kullanan felan varsa parasını hak ediyor mu?
Kankam bence daha ucuza fazla rgbye ihtiyacım yok diyorsan logitech g102(203 ikiside aynı farkli kitalar icin uretilmisler)prodigy veya lightsync alabilirsin steelseries musteri hizmetleri konusunda pek iyi şeyler duymadim doğrusu ama logitech bozuk mouse gonderdigin zaman yenisiyle degistiren bir firma.Bayramdan sonra rival 3 almayı düşünüyorum. Iyice sevdim bu mouse'u. Kullanan felan varsa parasını hak ediyor mu?
Sensor asiri onemli bir husus degil zowie nin neredeyse butun mouselarinda 3310 var ve eski olmasina ragmen guzel yani cok bir fark ettirmez sadece biraz fanboyluktan kurtul rampagein gercekten basarili oldugunu dusunuyorumen iyi sensör razzer deathadder v2 bide sensörü iyi olan rival 600
Sensor asiri onemli bir husus degil zowie nin neredeyse butun mouselarinda 3310 var ve eski olmasina ragmen guzel yani cok bir fark ettirmez sadece biraz fanboyluktan kurtul rampagein gercekten basarili oldugunu dusunuyorumen iyi sensör razzer deathadder v2 bide sensörü iyi olan rival 600
fanboyluk yapmıyorum beklavyem rampage sadece elim büyük olduğu için rival 600 e elim oturcagı için logitech g102 elime oturmayacağını düsünerek almayı düsünmüyorum yoksa fiyatına göre çok ucuzKankam bence daha ucuza fazla rgbye ihtiyacım yok diyorsan logitech g102(203 ikiside aynı farkli kitalar icin uretilmisler)prodigy veya lightsync alabilirsin Steelseries musteri hizmetleri konusunda pek iyi şeyler duymadim doğrusu ama logitech bozuk mouse gonderdigin zaman yenisiyle degistiren bir firma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sensor asiri onemli bir husus degil zowie nin neredeyse butun mouselarinda 3310 var ve eski olmasina ragmen guzel yani cok bir fark ettirmez sadece biraz fanboyluktan kurtul rampagein gercekten basarili oldugunu dusunuyorum
Sensor asiri onemli bir husus degil zowie nin neredeyse butun mouselarinda 3310 var ve eski olmasina ragmen guzel yani cok bir fark ettirmez sadece biraz fanboyluktan kurtul rampagein gercekten basarili oldugunu dusunuyorum
ana forum kafayi yedi
Agam bence en sağlıklısı bi mediamarkt a git denefanboyluk yapmıyorum beklavyem rampage sadece elim büyük olduğu için rival 600 e elim oturcagı için logitech g102 elime oturmayacağını düsünerek almayı düsünmüyorum yoksa fiyatına göre çok ucuz
Mouse ulaştı mı size?Yok kanka, bugün kargoya vermişler; yüksek ihtimal pazartesi elime ulaşır