Neler Yeni

Rival 3 alınır mı? Son kez

Çınar Yaşar

80+ Gold

Çınar Yaşar

80+ Gold

Çınar Yaşar

80+ Gold
mesela ben Rampage SMX-R90 Sector alicagıma 250 daha koyar rival 600 alirim çok özelikli gram ayarlama olsun mouse i havaya kaldırdığında aim bozulmaması olsun çok daha iyi bence
Yani 2 katı daha fazla para ve üstüne 50TL

Çınar Yaşar

80+ Gold

Umuts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir Umut Benli
Bayramdan sonra rival 3 almayı düşünüyorum. Iyice sevdim bu mouse'u. Kullanan felan varsa parasını hak ediyor mu?
Kankam bence daha ucuza fazla rgbye ihtiyacım yok diyorsan logitech g102(203 ikiside aynı farkli kitalar icin uretilmisler)prodigy veya lightsync alabilirsin steelseries musteri hizmetleri konusunda pek iyi şeyler duymadim doğrusu ama logitech bozuk mouse gonderdigin zaman yenisiyle degistiren bir firma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

en iyi sensör razzer deathadder v2 bide sensörü iyi olan rival 600
Sensor asiri onemli bir husus degil zowie nin neredeyse butun mouselarinda 3310 var ve eski olmasina ragmen guzel yani cok bir fark ettirmez sadece biraz fanboyluktan kurtul rampagein gercekten basarili oldugunu dusunuyorum

en iyi sensör razzer deathadder v2 bide sensörü iyi olan rival 600
Sensor asiri onemli bir husus degil zowie nin neredeyse butun mouselarinda 3310 var ve eski olmasina ragmen guzel yani cok bir fark ettirmez sadece biraz fanboyluktan kurtul rampagein gercekten basarili oldugunu dusunuyorum

ana forum kafayi yedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Emin Sahin
Kankam bence daha ucuza fazla rgbye ihtiyacım yok diyorsan logitech g102(203 ikiside aynı farkli kitalar icin uretilmisler)prodigy veya lightsync alabilirsin Steelseries musteri hizmetleri konusunda pek iyi şeyler duymadim doğrusu ama logitech bozuk mouse gonderdigin zaman yenisiyle degistiren bir firma.

ana forum kafayi yedi
fanboyluk yapmıyorum beklavyem rampage sadece elim büyük olduğu için rival 600 e elim oturcagı için logitech g102 elime oturmayacağını düsünerek almayı düsünmüyorum yoksa fiyatına göre çok ucuz

Umuts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir Umut Benli
fanboyluk yapmıyorum beklavyem rampage sadece elim büyük olduğu için rival 600 e elim oturcagı için logitech g102 elime oturmayacağını düsünerek almayı düsünmüyorum yoksa fiyatına göre çok ucuz
Agam bence en sağlıklısı bi mediamarkt a git dene

Top Bottom