prime alabilirsinRival 3 kullanıyorum 4.yılına yaklaşıyor eskidiği için yeni mouse almak istiyorum. Tutuş tipim claw ve fingertip arası. LoL oynuyorum fps oyun oynamam ne almalıyım ?
Rival 3 kullanıyorum 4.yılına yaklaşıyor eskidiği için yeni mouse almak istiyorum. Tutuş tipim claw ve fingertip arası. LoL oynuyorum fps oyun oynamam ne almalıyım ?
Rival 3 den sensör ve click olarak daha iyi mi?prime alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
click olarak ufak gecikmesi var ben çok hissetmedim sensör olarak çok üst seviye bunun plusunu kullandım geri gönderdim altındaki sensör tiz ses çıkarıyor diye o yüzden sana prime attım ha dersen ben çok etkilenmem kulaklık takıyorum dersen prime plus al 3k-4k mouselardan farkı yokRival 3 den sensör ve click olarak daha iyi mi?
Click olarak nasıl bir gecikme var anlayamadım rival 3 de hiç gecikme yoktu. Belki senin kullandığın kablosuz diye olabilir mi?click olarak ufak gecikmesi var ben çok hissetmedim sensör olarak çok üst seviye bunun plusunu kullandım geri gönderdim altındaki sensör tiz ses çıkarıyor diye o yüzden sana prime attım ha dersen ben çok etkilenmem kulaklık takıyorum dersen prime plus al 3k-4k mouselardan farkı yok
kablosuz kullandım demedim ki ?Click olarak nasıl bir gecikme var anlayamadım rival 3 de hiç gecikme yoktu. Belki senin kullandığın kablosuz diye olabilir mi?
optic manyetik olduğu için ufak bi gecikme diye bazıları alma diye söylüyor ama f/p mouse çok iyidir kendilerini profesyonel e sporcu zannediyorlar sanırımClick olarak nasıl bir gecikme var anlayamadım rival 3 de hiç gecikme yoktu. Belki senin kullandığın kablosuz diye olabilir mi?