Rehber Rival 3 Makro Nasıl Yapılır?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,677
Herkese selam dostlar,
Bu gün sizlere Rival 3 ile nasıl makro yapabileceğinizi göstereceğim, bunun için SteelSeries Engine 3 indirmelisiniz. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Kurulum için desteğe ihtiyaç duyarsanız eğer şu videoyu 5.27'den itibaren izleyebilirsiniz.
Bu menüye gelmelisiniz;
1610617610498.png

Sizde Rival 3'ün herhangi bir tarafında kırmızı çubuk varsa güncelleme yapmalısınız tıklarsanız kendisi otomatik yapıyor.
Ardından Rival 3 yazan yere tıklayın, karşınıza şöyle bir ekran gelecek;
1610617810560.png

Burada makro atamak istediğin düğmeyi seçin sağ üst kısımdan ve onun üstüne tıklayın. Ben 4. düğmeye yaptım.
Ardından karşınıza böyle bir ekran çıkacak;
1610617908762.png

Burada üst kısımda "Mouse Buttons" seçili olacaktır sizde üstüne tıklayıp onu "Macros" olarak seçin;
1610617964739.png

Karşınıza bu ekran gelecektir buradan "Open Macro Editor" yazısına tıklayınız.
1610618007745.png

Karşınıza bu ekran gelecektir, sağ alttan "Start" düğmesine basın ardından makrosunu atamak istediğiniz klavye tuşuna basın. Örneğin QQ gibi ya da 1 3 1 gibi. (Bunlar CSGO'da AWP ile ateş ettikten sonra daha hızlı AWP çekmenizi sağlar.)
Ben 2 kere Q bastım ve Stop düğmesine tıkladım şu an şu şekilde;
1610618155077.png

Sonra sürelerin üstüne tıklayarak süremizi ayarlayacaktır ben 0ms yapıyorum önerim budur.
1610618207295.png

Ardından "Save" kısmına tıklayıp çıkıyoruz.
Sonra bu menüden "Keypress Macro 1" yazan yeri seçip "Done" kısmına tıklıyoruz.
1610618239020.png

Ardından ise ana ekranımıza geri dönüp sağ alttan Save kısmına tıklayıp çıkıyoruz.
1610618335982.png

Makronuz oluşturuldu, iyi eğlenceler. Vurduğunuz HeadShot olsun dostlar.

Saygılarımla...

Herkese selam dostlar,
Bu gün sizlere Rival 3 ile nasıl makro yapabileceğinizi göstereceğim, bunun için SteelSeries Engine 3 indirmelisiniz. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Kurulum için desteğe ihtiyaç duyarsanız eğer şu videoyu 5.27'den itibaren izleyebilirsiniz.
Bu menüye gelmelisiniz;
Alıntıyı görüntüle
Sizde Rival 3'ün herhangi bir tarafında kırmızı çubuk varsa güncelleme yapmalısınız tıklarsanız kendisi otomatik yapıyor.
Ardından Rival 3 yazan yere tıklayın, karşınıza şöyle bir ekran gelecek;
Alıntıyı görüntüle
Burada makro atamak istediğin düğmeyi seçin sağ üst kısımdan ve onun üstüne tıklayın. Ben 4. düğmeye yaptım.
Ardından karşınıza böyle bir ekran çıkacak;
Alıntıyı görüntüle
Burada üst kısımda "Mouse Buttons" seçili olacaktır sizde üstüne tıklayıp onu "Macros" olarak seçin;
Alıntıyı görüntüle
Karşınıza bu ekran gelecektir buradan "Open Macro Editor" yazısına tıklayınız.
Alıntıyı görüntüle
Karşınıza bu ekran gelecektir, sağ alttan "Start" düğmesine basın ardından makrosunu atamak istediğiniz klavye tuşuna basın. Örneğin QQ gibi ya da 1 3 1 gibi. (Bunlar CSGO'da AWP ile ateş ettikten sonra daha hızlı AWP çekmenizi sağlar.)
Ben 2 kere Q bastım ve Stop düğmesine tıkladım şu an şu şekilde;
Alıntıyı görüntüle
Sonra sürelerin üstüne tıklayarak süremizi ayarlayacaktır ben 0ms yapıyorum önerim budur.
Alıntıyı görüntüle
Ardından "Save" kısmına tıklayıp çıkıyoruz.
Sonra bu menüden "Keypress Macro 1" yazan yeri seçip "Done" kısmına tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Ardından ise ana ekranımıza geri dönüp sağ alttan Save kısmına tıklayıp çıkıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Makronuz oluşturuldu, iyi eğlenceler. Vurduğunuz HeadShot olsun dostlar.

Saygılarımla...
yavaş len daha yeni dcden öğretmedimi biri :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,821
Üyeler
188,172
Son üye
Galatasaryy
Geri