Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 31,677
Herkese selam dostlar,
Bu gün sizlere Rival 3 ile nasıl makro yapabileceğinizi göstereceğim, bunun için SteelSeries Engine 3 indirmelisiniz. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Kurulum için desteğe ihtiyaç duyarsanız eğer şu videoyu 5.27'den itibaren izleyebilirsiniz.
Bu menüye gelmelisiniz;
Sizde Rival 3'ün herhangi bir tarafında kırmızı çubuk varsa güncelleme yapmalısınız tıklarsanız kendisi otomatik yapıyor.
Ardından Rival 3 yazan yere tıklayın, karşınıza şöyle bir ekran gelecek;
Burada makro atamak istediğin düğmeyi seçin sağ üst kısımdan ve onun üstüne tıklayın. Ben 4. düğmeye yaptım.
Ardından karşınıza böyle bir ekran çıkacak;
Burada üst kısımda "Mouse Buttons" seçili olacaktır sizde üstüne tıklayıp onu "Macros" olarak seçin;
Karşınıza bu ekran gelecektir buradan "Open Macro Editor" yazısına tıklayınız.
Karşınıza bu ekran gelecektir, sağ alttan "Start" düğmesine basın ardından makrosunu atamak istediğiniz klavye tuşuna basın. Örneğin QQ gibi ya da 1 3 1 gibi. (Bunlar CSGO'da AWP ile ateş ettikten sonra daha hızlı AWP çekmenizi sağlar.)
Ben 2 kere Q bastım ve Stop düğmesine tıkladım şu an şu şekilde;
Sonra sürelerin üstüne tıklayarak süremizi ayarlayacaktır ben 0ms yapıyorum önerim budur.
Ardından "Save" kısmına tıklayıp çıkıyoruz.
Sonra bu menüden "Keypress Macro 1" yazan yeri seçip "Done" kısmına tıklıyoruz.
Ardından ise ana ekranımıza geri dönüp sağ alttan Save kısmına tıklayıp çıkıyoruz.
Makronuz oluşturuldu, iyi eğlenceler. Vurduğunuz HeadShot olsun dostlar.
Saygılarımla...
Bu gün sizlere Rival 3 ile nasıl makro yapabileceğinizi göstereceğim, bunun için SteelSeries Engine 3 indirmelisiniz. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Kurulum için desteğe ihtiyaç duyarsanız eğer şu videoyu 5.27'den itibaren izleyebilirsiniz.
Sizde Rival 3'ün herhangi bir tarafında kırmızı çubuk varsa güncelleme yapmalısınız tıklarsanız kendisi otomatik yapıyor.
Ardından Rival 3 yazan yere tıklayın, karşınıza şöyle bir ekran gelecek;
Burada makro atamak istediğin düğmeyi seçin sağ üst kısımdan ve onun üstüne tıklayın. Ben 4. düğmeye yaptım.
Ardından karşınıza böyle bir ekran çıkacak;
Burada üst kısımda "Mouse Buttons" seçili olacaktır sizde üstüne tıklayıp onu "Macros" olarak seçin;
Karşınıza bu ekran gelecektir buradan "Open Macro Editor" yazısına tıklayınız.
Karşınıza bu ekran gelecektir, sağ alttan "Start" düğmesine basın ardından makrosunu atamak istediğiniz klavye tuşuna basın. Örneğin QQ gibi ya da 1 3 1 gibi. (Bunlar CSGO'da AWP ile ateş ettikten sonra daha hızlı AWP çekmenizi sağlar.)
Ben 2 kere Q bastım ve Stop düğmesine tıkladım şu an şu şekilde;
Sonra sürelerin üstüne tıklayarak süremizi ayarlayacaktır ben 0ms yapıyorum önerim budur.
Ardından "Save" kısmına tıklayıp çıkıyoruz.
Sonra bu menüden "Keypress Macro 1" yazan yeri seçip "Done" kısmına tıklıyoruz.
Ardından ise ana ekranımıza geri dönüp sağ alttan Save kısmına tıklayıp çıkıyoruz.
Makronuz oluşturuldu, iyi eğlenceler. Vurduğunuz HeadShot olsun dostlar.
Saygılarımla...