Rival 3 mouse çift tıklıyor

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
930
Steelseries rival 3 mousem çift tıklamaya başladı bazende algılamıyor mouse koltuğun üzerinde kullanırken arada yere düşüyordu böyle oldu garanti bakar mı buna sizce değişim tamir yaparlar mı götürmeye değer mi?

Garantiye götür tabii ki anladığım kadarıyla garantisi bitmemiş mouse lar 2 yıl içinde kolay kolay çift tıklamaz.Hakkını kullan bu kadar kısa sürede çift tıklıyorsa vardır bir anormallik.

Garantiye götür tabii ki anladığım kadarıyla garantisi bitmemiş mouse lar 2 yıl içinde kolay kolay çift tıklamaz.Hakkını kullan bu kadar kısa sürede çift tıklıyorsa vardır bir anormallik.
gözüm gibi bakarım normalde 3 4 kez kanepeden halıya düştü çift tıklamaya başladı halıda kışlık yünlü yumusak halı yani bende anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

medimarkttan almustım

1 aydır ben de prime fps için servisle uğraşıyorum ürünün arızalı olduğu tespit edildi hiçbir şekilde değişim yapılmıyor sadece para iadesi sağlanıyor haberin olsun , benim de clicki bozuldu daha 1 aylık mousetu

klasik rival 3 lod sorunun yazıyorsunuz cıft tıklamada zaten popüler markaların her mouseunda var

klasik rival 3 lod sorunun yazıyorsunuz cıft tıklamada zaten popüler markaların her mouseunda var
bayada kullandım hiç sorun yaşamamıştım aslında bir buçuk yıl olacak nerdeyse alalı

garantiye gönder ama düşürdüğünü söyleme tabii ki :D şansını dene. biryeri kırılmadıysa düşürünce yüksek ihtimalle anlayamazlar darbe izi felan yoksa bişey olmaz.

garantiye gönder ama düşürdüğünü söyleme tabii ki :D şansını dene. biryeri kırılmadıysa düşürünce yüksek ihtimalle anlayamazlar darbe izi felan yoksa bişey olmaz.
yok hocam pamuk halıya düştü yav ondan da değildir bence ben yinede yazdım buraya

Kronikli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,104
Üyeler
174,824
Son üye
RioMack
Geri