Neler Yeni

Rival 3 mouse çift tıklıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
ismail sağlam
Steelseries rival 3 mousem çift tıklamaya başladı bazende algılamıyor mouse koltuğun üzerinde kullanırken arada yere düşüyordu böyle oldu garanti bakar mı buna sizce değişim tamir yaparlar mı götürmeye değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Utkucan Kırankaya
Garantiye götür tabii ki anladığım kadarıyla garantisi bitmemiş mouse lar 2 yıl içinde kolay kolay çift tıklamaz.Hakkını kullan bu kadar kısa sürede çift tıklıyorsa vardır bir anormallik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye götür tabii ki anladığım kadarıyla garantisi bitmemiş mouse lar 2 yıl içinde kolay kolay çift tıklamaz.Hakkını kullan bu kadar kısa sürede çift tıklıyorsa vardır bir anormallik.
gözüm gibi bakarım normalde 3 4 kez kanepeden halıya düştü çift tıklamaya başladı halıda kışlık yünlü yumusak halı yani bende anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

medimarkttan almustım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
1 aydır ben de prime fps için servisle uğraşıyorum ürünün arızalı olduğu tespit edildi hiçbir şekilde değişim yapılmıyor sadece para iadesi sağlanıyor haberin olsun , benim de clicki bozuldu daha 1 aylık mousetu

Gurkanpiro

80+ Platinum
klasik rival 3 lod sorunun yazıyorsunuz cıft tıklamada zaten popüler markaların her mouseunda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Utkucan Kırankaya
garantiye gönder ama düşürdüğünü söyleme tabii ki :D şansını dene. biryeri kırılmadıysa düşürünce yüksek ihtimalle anlayamazlar darbe izi felan yoksa bişey olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantiye gönder ama düşürdüğünü söyleme tabii ki :D şansını dene. biryeri kırılmadıysa düşürünce yüksek ihtimalle anlayamazlar darbe izi felan yoksa bişey olmaz.
yok hocam pamuk halıya düştü yav ondan da değildir bence ben yinede yazdım buraya

Top Bottom