Hocam steelseries marka bağımlısı biri olarak rival yerine aerox 3 wireless öneririm daha hafif daha kullanışlı. Rival serilerinin görünüm olarak kullanım ömrü kısa maalesef parmak desteklerindeki malzemeden dolayıSTEELSERIES RIVAL 3 WIRELESS RGB GAMING MOUSE SİYAH ALINIR MI?
Sıfır alıcam alınır mı
bu fiyata ne alınır pekiHocam steelseries marka bağımlısı biri olarak rival yerine aerox 3 wireless öneririm daha hafif daha kullanışlı. Rival serilerinin görünüm olarak kullanım ömrü kısa maalesef parmak desteklerindeki malzemeden dolayı
Bazı arkadaşlar bu fiyat aralığından çok güzel mouselar önermişti başka konuda (ben daha önce kullanmadım, yıllardır steelseries ve logitech kullanıyorum) öneri olarak konu açarsan mutlaka sana uygun öneri gelecektir.bu fiyata ne alınır peki
peki bu mouseden dongle çıkıyor muBazı arkadaşlar bu fiyat aralığından çok güzel mouselar önermişti başka konuda (ben daha önce kullanmadım, yıllardır steelseries ve logitech kullanıyorum) öneri olarak konu açarsan mutlaka sana uygun öneri gelecektir.
Evet hocam hem dongle var hem de bluetoothpeki bu mouseden dongle çıkıyor mu
1 seneye yakın kullandım, önermem. Kronik sorunları var..STEELSERIES RIVAL 3 WIRELESS RGB GAMING MOUSE SİYAH ALINIR MI?
Sıfır alıcam alınır mı
bukadar artıramam daha klavye alıcambütçe arttırıp bu alınabilir.![]()
ASUS ROG Gladius III Wireless 26.000 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablosuz Gaming Mouse
ROG Gladius III Wireless, üç farklı bağlantı modu (2,4 GHz RF, Bluetooth® LE, kablolu USB) ve %1 sapmalı 19.000 dpi optik sensör ile sıfıra yakın gecikme ve rakipsiz hassaslık sunuyor.www.gaming.gen.tr
@MuratTheFounderOfGariban bilirbu fiyata ne alınır peki