Rival 3 önerir misiniz?

Rvnl

80+
Reaksiyon skoru
341
Elim biraz büyük fare küçük mü? Ve başka önerdiğiniz bu daha iyi dediğiniz bir ürün var mı bu fiyata?

Rival 3 baya kibar bir mouse. Fakat abkılabilir. Bütyüklük göreceli oldu8ğundan kesin bir şey söylemen gerek.
SteelSeries Rival 3 62513 Optik 6 Tuş 8500CPI Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse  - incehesap.com

Boyutu böyle daha objektif.

Elim biraz büyük fare küçük mü? Ve başka önerdiğiniz bu daha iyi dediğiniz bir ürün var mı bu fiyata?
Güzel ürün ben 200 e bimden aldım kullanıyorum kaliteli

Sensör kalitesi, yazılımı, switch kalitesi olarak 250-300 TL arasında alınırsa fiyatının ürünü. Üzmez yıllarca kullanırsın. Ne tüm eli kaplayacak kadar büyük bir fare, ne de laptop fareleri kadar küçük. Genele hitap eden bir büyüklükte.

Sensör kalitesi, yazılımı, switch kalitesi olarak 250-300 TL arasında alınırsa fiyatının ürünü. Üzmez yıllarca kullanırsın. Ne tüm eli kaplayacak kadar büyük bir fare, ne de laptop fareleri kadar küçük. Genele hitap eden bir büyüklükte.
Amazonda 330 TL oradan almayı düşünüyorum pahalı mı? 300'ün altına düştüğü oluyor mu sık sık?

Amazonda 330 TL oradan almayı düşünüyorum pahalı mı? 300'ün altına düştüğü oluyor mu sık sık?
Geçen ay itopya'da 180e düştü. Farklı bir sitede de 229'dan gördüm amazon muydu İncehesap mı hatırlamıyorum. Ben bile 2yıl önce 220 ye almıştım. Geçen ay 250-300 bandındaydı bu ay zıplamış 300 üstüne. Ekonomiden dolayı 300altına düşer mi düşmez mi kestiremiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,987
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri