Rival 3 vs Deathadder v2 mini

Hocam yorumlarınız için teşekkürler deathadder v2 mini sipariş ediceğim elime oturmazsa (küçük bir ele sahibim) geri verip biraz daha para biriktirip normal v2 modelini alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zamanda basilisk v2 vs deathadder v2 konusu açarım 😂

Rival 3

Kimse neden sebep belirtmiyor anlamıyorum. Ben burada size hangisini tercih ederdiniz demedim dış görünüşü umursamıyorum, tek önemli olan sensör ve özellik. Dümdüz rival 3 ve ya deathadder v2 mini yazmayın lütfen.

Kimse neden sebep belirtmiyor anlamıyorum. Ben burada size hangisini tercih ederdiniz demedim dış görünüşü umursamıyorum, tek önemli olan sensör ve özellik. Dümdüz rival 3 ve ya deathadder v2 mini yazmayın lütfen.
Deathadder V2 mini özellik olarak daha iyi çünkü.

Deathadder V2 mini bir tık daha iyi bana göre ama arasında kalite farkı yok denecek kadar az tutuş şeklinize göre karar verin.
İnternette bu mouse'ların hangi tutuşlarda rahat hissettirdiği mevcut bakabilirsiniz.

Sensörleri aynı seviyede.

Steelseries fanboyları doldurmuş burayı hocam kusura bakmayın. Tüm özelliklerini teker teker sayacağım. V2 mini'nin sensörlü 3360 seviyesindedir, switchleri razerın kendi switchleridir ve 70 milyon tıklama ömrüne sahiptir. Skatezleri PTFE'dir ve rival 3'e göre daha fazla alana sahiptir. Kablosu v2 mini'nin çok daha iyi. Truemove 3 core 3331 seviyesindedir. Switchleri halkında bilgim yok maalesef. Kısacası steelseries diyen razerı RGB'den ibaret sananlardır. En iyi seçimi yapmışsın. Üstelik elin küçükse v2 mini cuk oturacaktır. Ergonomik yapısı zaten Deathadder serisinin ana reklam malzemesi.Hayırlı olsun.

SteelSeries Rival 3 ve Razer DeathAdder V2 mini arasında kaldım. Farklı önerilerde bulunabilirsiniz. Hangi mouse daha iyidir? Görünüşe çok önem vermiyorum, DeathAdder V2 mini’nin içinden çıkan mouse grip tapes ilgimi çekti. SteelSeries'in giriş seviye bir mouse padi ile kullanırım büyük ihtimalle.
rival 3ün sensörü pwn 3330un modifiyesi deathadder v2 mininin ise sensörü ve skatezleri daha iyi

Hocam yorumlarınız için teşekkürler deathadder v2 mini sipariş ediceğim elime oturmazsa (küçük bir ele sahibim) geri verip biraz daha para biriktirip normal v2 modelini alırım.

O zamanda basilisk v2 vs deathadder v2 konusu açarım 😂
Deathadder V2 çok daha iyi bir mouse onu alabilirsiniz fakat V2 Mini'de üzmez ama rival 3'den iyi

Steelseries fanboyları doldurmuş burayı hocam kusura bakmayın. Tüm özelliklerini teker teker sayacağım. V2 mini'nin sensörlü 3360 seviyesindedir, switchleri razerın kendi switchleridir ve 70 milyon tıklama ömrüne sahiptir. Skatezleri PTFE'dir ve rival 3'e göre daha fazla alana sahiptir. Kablosu v2 mini'nin çok daha iyi. Truemove 3 core 3331 seviyesindedir. Switchleri halkında bilgim yok maalesef. Kısacası steelseries diyen razerı RGB'den ibaret sananlardır. En iyi seçimi yapmışsın. Üstelik elin küçükse v2 mini cuk oturacaktır. Ergonomik yapısı zaten Deathadder serisinin ana reklam malzemesi.Hayırlı olsun.
çok güzel anlatmışsınız aynen öyle sadece bir sıkıntı var deathadder v2 minin sensörü 3360dan daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,657
Üyeler
190,776
Son üye
Nisa Nur
Geri