Neler Yeni

Rival 3 Wireless alınır mı?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Şuan Logitech G102 kullanıyorum ama kablosunda sıkıntı olduğu için değiştirmeye karar verdim. Aklımda Rival 3 W modeli var. 500TL bütçe ile daha iyi bir kablosuz mouse alınır mı?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ben kablolu kullanıyorum aklımdaydı ama pilli olduğu için ağırlık yapar diye almayı düşünmüyorum. Tavsiye etmiyorum şahsen

federalper

80+ Silver
Şuan Logitech G102 kullanıyorum ama kablosunda sıkıntı olduğu için değiştirmeye karar verdim. Aklımda Rival 3 W modeli var. 500TL bütçe ile daha iyi bir kablosuz mouse alınır mı?
Rival 3 önermem lod oranı çok fazla.
LOD Lift Off Distance yani fareyi kaldırdığın zaman algılama oranı, alıp iade etmiştim eğer oyunlarda low sens oynuyorsan ve fareyi sürekli kaldırıyorsan sıkınt yaşarsın.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kablolu kullanıyorum aklımdaydı ama pilli olduğu için ağırlık yapar diye almayı düşünmüyorum. Tavsiye etmiyorum şahsen
Benimde o konu aklıma takıldı 2 haftada bir pil değişmek sıkıntı olur. Kablolu versiyonu nasıl onuda alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rival 3 önermem lod oranı çok fazla.
LOD Lift Off Distance yani fareyi kaldırdığın zaman algılama oranı, alıp iade etmiştim eğer oyunlarda low sens oynuyorsan ve fareyi sürekli kaldırıyorsan sıkınt yaşarsın.
500TL bütçede hangi kablosuz fareyi önerirsiniz. Kabloluda maksimum 350TL'ye çıkabilirim.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
kesinlikle 100 lira daha koyup bunu al

şuda fena sayılmaz

kablosuz değil ama dünyanın en iyi sensörüne sahip

federalper

80+ Silver
Benimde o konu aklıma takıldı 2 haftada bir pil değişmek sıkıntı olur. Kablolu versiyonu nasıl onuda alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

500TL bütçede hangi kablosuz fareyi önerirsiniz. Kabloluda maksimum 350TL'ye çıkabilirim.
Ben Glorious Model O öneririm kablolu modelini eğer 2. el alırım diyorsan kablosuzuna da bakabilirsin fakat zaten fare direkt paracord kablo ile geldiği için kablolu olduğunu insana unutturuyor paracord kablonun kalitesi ile.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ben Glorious Model O öneririm kablolu modelini eğer 2. el alırım diyorsan kablosuzuna da bakabilirsin fakat zaten fare direkt paracord kablo ile geldiği için kablolu olduğunu insana unutturuyor paracord kablonun kalitesi ile.
çok güzel öneri model o iyidir g pro superlight kadar iyi olduğu söyleniyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
G305e bakabilirsin. Tasarım olarak G102nin ışıksız hali ek olarak sensörü daha iyi+kablosuz. Tek pille minimum 3 ay gidiyor. 4-5 aydır kullanıyorum tavsiye ederim.

Top Bottom