RİVAL 3 WİRELLES BEYAZ IŞIK

ahmetwave

80+
Reaksiyon skoru
6
BEYLER ÇILDIRCAM YA RİVAL 3 WİRELLES VAR BENDE TAM 1 SENE OLMUŞ ALALI.
MOUSE BİRDEN SCROOL YERİNDE BEYAZ IŞIK YANIP SÖNMEYE BAŞLADI VE HİÇBİR ŞEKİLE ÇALIŞMIYOR.Bİ ARADA BOYLE YAPPYIODU AMA 5-10 KERE KAPA AÇ YAIPINCA DÜELZİYORDU
1 GÜNDÜR BOYLE DÜZLEMİYORDA. İNGLİZCE TÜRKÇE FORUMLARA BAKTIM DÜZELTEN Bİ SONUÇ BULAMADIM. UYGULAMASINDAN PAIR YAPARAK DÜZELTMİŞ ÇOĞU KİSİ AMA BENDE UYGULAMA DA PAIR YAPINCA "PAIR FAILED" DİYOR O DA AYRI Bİ MAKARA ONU DA DÜZELTEMEDİM. LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

MOUSU DA ÖNERMİYORUM ALMAIYN ONUN YERİNE LOGITEHIN WİRELLESİNİ ALABİLRİSİNİZ

ne bu agresiflik reis? senin gibiler yüzünden technopat gibi olacak burası

ne bu agresiflik reis? senin gibiler yüzünden technopat gibi olacak burası
kanka sen ne diyon aynı hatayı kaç defa aldım diyorum bi tane işimye yarayan method yok bide gelmişsin neyazıoysun burda. bende birisi yardımcı olcak sandım. meşgul etme formu

kanka sen ne diyon aynı hatayı kaç defa aldım diyorum bi tane işimye yarayan method yok bide gelmişsin neyazıoysun burda. bende birisi yardımcı olcak sandım. meşgul etme formu
Önce yazmayı öğren. Daha derdini anlatabilmekten acizsin. Bu tarz sorunlarda size en iyi hizmeti servis verir. Yazılımsal veya donanımsal bir sorun ise buradan cevap bulman çok zor. Ayrıca Logitech ve SteelSeries'ın orta-giriş seviyesi mouselarından uzak durun.

Konunun altında ki yorumlar IQ turnusolu resmen phshshshsh.Çocuk büyük harfle fareye sitem ediyorken akışına göre yazmış milletin ardı niye yandı durup dururken shhahaha bir de yazılımsal veya donanımsal sorun yoksa geriye ne kalıyor ? Lul

Konunun altında ki yorumlar IQ turnusolu resmen phshshshsh.Çocuk büyük harfle fareye sitem ediyorken akışına göre yazmış milletin ardı niye yandı durup dururken shhahaha bir de yazılımsal veya donanımsal sorun yoksa geriye ne kalıyor ? Lul
valla şaka gibi ya bu kaçıncı formum hepsi boyle. geçen monitör önerisi istemdim özellikle tn olsun dedim adam ısrarla bana ips aldırmaya çalışıyor.bana yazmayı öğren demiş fakat sorunumun ne oldugunu da anlaşmış teşekkürler yine de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Agresif dil ile hiçbir şeyi çözemezsin
mesela bu ne alaka

Basit buglar dışında bu sorunu nasıl çözebiliriz ki? Ayrıca akışına göre noktasız virgülsüz yazacaksa foruma değil arkadaşına yazsın

Geri