Neler Yeni

Rival 3ten ne kadar kâr edebilirim

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
okullar kapalı bile olsa dersler 8 de başlıyo(online) sizde öyle bişey yok galiba ama bizdede öyle 8 de dersler başlıyo
Dostum bizde 9.00 da başlıyor. Evet evi uzak olabilir o yüzden problem olabilir. Ona bir şey diyemem. Benim bütün lafım bu işe fırsatçılık diyenlere.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Alamayıp ağlayan tayfa!
Bakın kimse sizi engellemedi, almayacaksın yoksa şu olur diye tehdit etmedi, hızlı olan alıyor zaten mağazalarda az stok var dilenmenin anlamı yok!
İstediği fiyata da satabilir siz karışamazsınız ona!
@5x_d4emon alabildin mi hocam sen?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Alamayıp ağlayan tayfa!
Bakın kimse sizi engellemedi, almayacaksın yoksa şu olur diye tehdit etmedi, hızlı olan alıyor zaten mağazalarda az stok var dilenmenin anlamı yok!
Ben BİM stoklarını bitirdim ollum (!)

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Alamayıp ağlayan tayfa!
+1
Yani cidden bu işi gözüne kestirdiyse her şeye katlanırdı bence. Araya adam koyup ayıranlar hariç onları bi güzel.. neyse kuralları çiğnemeyelim.

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
Aynen kardeşim okullar açık zaten şuan (!). Bu arada yasak var ama gezmeye var. Fırına ya da markete gidebilirsin. Azıcık mantık lütfen.
Benim babam okula gidiyor her sabah 8'de :) 18 yaş altındakiler 1'den önce (2'de olabilir emin değilim) dışarı çıkması yasak ceza kesiliyor.

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Önce insan gibi konuşmayı öğren! Karakterimle alayınızı satın alırım, boş yapma! Burada ağlamanın anlamı yok millet enayi mi de saat bilmem kaçtan beri bekliyor?
İki şey söyledik diye karaktersiz olduk bro.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim babam okula gidiyor her sabah 8'de :) 18 yaş altındakiler 1'den önce (2'de olabilir emin değilim) dışarı çıkması yasak ceza kesiliyor.
Hocam markete bakkala fırına SERBEST!!!

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
Alamayıp ağlayan tayfa!
Ne kadar dar görüşlü bir bakış açısı.. Etik olmayan durumları bile savunuyorsunuz resmen.

Zorunlu ihtiyaç durumunda çıkmak serbest. Elektronik cihazın zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Neyse hocam size iyi düşünmeler, böyle etik dışı bir olayı savunmanız garip geliyor sadece bana.

Şunu da eklemek isterim.

Ekler

• yasak.png
    yasak.png
    32.5 KB · Hit: 35

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ne kadar dar görüşlü bir bakış açısı.. Etik olmayan durumları bile savunuyorsunuz resmen.
Savunuyorum çünkü haklı! O adam müşteriydi tamam mı? Ve müşteri olarak o ürünü aldı. Fırsatçılıksa fırsatçılık, bu insan orada hızlı olarak ürünü aldı ve istediğini de yapabilir. Buna da kimse karışamaz. Tamam çok etik olmayabilir ama o kişi alamaz diye ya da alan kişi satamaz diye bir kural yok!

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
Savunuyorum çünkü haklı! O adam müşteriydi tamam mı? Ve müşteri olarak o ürünü aldı. Fırsatçılıksa fırsatçılık, bu insan orada hızlı olarak ürünü aldı ve istediğini de yapabilir. Buna da kimse karışamaz. Tamam çok etik olmayabilir ama o kişi alamaz diye ya da alan kişi satamaz diye bir kural yok!
Alamaz, satamaz tartışması değil bu. Bahsettiğim zaten bu şekilde satmasının etik olmaması.

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
Alamayıp ağlayan tayfa!
dostum ben sabah 9 da gittim önümde adam koştu aldı 2.sıradaydım sonra dedi kasiyere ben bunu al sat yapıcam diye sonra diğer bim şubesini aradı ayır bana gelicem dedi ben bu duruma napayım şimdi adam bildiğin fırsatçı dersim gitti şeyim gitti bosu bosuna bir fırsatcı ugruna 2 saatim gitgti

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bahadır Avcı
Ne hızından bahsediyorsun acaba ilk gidenim markete 7 de gittim

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
dostum ben sabah 9 da gittim önümde adam koştu aldı 2.sıradaydım sonra dedi kasiyere ben bunu al sat yapıcam diye sonra diğer bim şubesini aradı ayır bana gelicem dedi ben bu duruma napayım şimdi adam bildiğin fırsatçı dersim gitti şeyim gitti bosu bosuna bir fırsatcı ugruna 2 saatim gitgti
Eğer ki orada hakkını aramadıysan yapacak bir şey yok.

Alamaz, satamaz tartışması değil bu. Bahsettiğim zaten bu şekilde satmasının etik olmaması.
Zaten tamamen etik olmadığından bahsettim ama yapabiliyor.

Top Bottom