Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
O mouseyi çevir. Gerisini ben söylemeyim.
İki durumun alakası 2. Elden olması mesela şöyle düşün ben arabayı 110a aldım 0 fiyatı arttığı için 2.Elden e fiyatı arttı mouseyi 220den aldım fiyatı arttı mantığı piyasanin altina satıyorum yineArabayı indirimle mi aldın ? Büyük ihtimalle zam geldi üstüne.. Peki sence bu durum ile araba arasında ne fark var tahmin et. Dur yardımcı olayım, birinde zam var biri daha alındığı gibi yüksek fiyata satılmaya çalışıyor.
Çevirdim şimdi deniyorum girer inşallah neyse gerisini de ben söylemeyeyimO mouseyi çevir. Gerisini ben söylemeyim.
Ulan ne tatava yaptın sal artık konuyuArkadaş peynir için BİM’den Rival 300 alıp sonra yüksek fiyata mı satıyor? Peynir hayat mı kurtarır?
Ama bak kendinle çeilişiyorsun. Dediğin şey arabanın fiyatının artması ama mouseun sıfır fiyatı artıyor mu? Hayır artmıyor. Dediklerin uyuşmuyor ki :/İki durumun alakası 2. Elden olması mesela şöyle düşün ben arabayı 110a aldım 0 fiyatı arttığı için 2.Elden e fiyatı arttı mouseyi 220den aldım fiyatı arttı mantığı piyasanin altina satıyorum yine
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çevirdim şimdi deniyorum girer inşallah neyse gerisini de ben söylemeyeyim
İkinci el piyasası sıfır piyasaya göre hareketlenir herkes bilir bunuAma bak kendinle çeilişiyorsun. Dediğin şey arabanın fiyatının artması ama mouseun sıfır fiyatı artıyor mu? Hayır artmıyor. Dediklerin uyuşmuyor ki :/
kardeşim okuman yok herhalde adam ne demiş tekrar okuİkinci el piyasası sıfır piyasaya göre hareketlenir herkes bilir bunu
bakkal onu satmak için vergi ödüyor ddükkanında işçi çalıştırıyor kirasını veriyor neden bahsediyosun senTicaretten zerre anlamayan çocuklar konuyu basmış.
Bilmiyorlar ki bakkal 75 kuruşa aldığını 1.50'a satıyor.
Kendi de almış 450 ye satacak abisi ondan millete kızgın atıyor @Second Sisterbakkal onu satmak için vergi ödüyor ddükkanında işçi çalıştırıyor kirasını veriyor neden bahsediyosun sen
Burda adam ücretsiz bir yerde satış yapıyor sana ne serbest piyasa.bakkal onu satmak için vergi ödüyor ddükkanında işçi çalıştırıyor kirasını veriyor neden bahsediyosun sen
Aynen kardeşim okullar açık zaten şuan (!). Bu arada yasak var ama gezmeye var. Fırına ya da markete gidebilirsin. Azıcık mantık lütfen.Sen ne ticaretinden bahsediyorsunuz. Ticaret için vermiş olduğu bir vergi yok, bunun adı ticaret değildir, bu bildiğimiz fırsatçılık. Madem sen insanlara baş kaldırın diyorsun o zaman indirimli halini alsın zaten insanlar sen indirimli halinin üstüne 50 TL daha eklediğinde yaptığın şey fırsatçılık oluyor.
Hele sen zaten..
1- Sabah 8'de işe, okula, derse giden var adam onu nasıl alsın?
2- 17 yaşında ihtiyacı olan insanlar çıkıp sabah yasak varken nasıl alsın? Sen çıkart bi at gözlüğünü
okullar kapalı bile olsa dersler 8 de başlıyo(online) sizde öyle bişey yok galiba ama bizdede öyle 8 de dersler başlıyoAynen kardeşim okullar açık zaten şuan (!). Bu arada yasak var ama gezmeye fırına ya da markete gidebilirsin. Azıcık mantık lütfen.
Ne kadar güzel dedin be.Ticaretten zerre anlamayan çocuklar konuyu basmış.
Bilmiyorlar ki bakkal 75 kuruşa aldığını 1.50'a satıyor.