Neler Yeni

Rival 3ten ne kadar kâr edebilirim

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Arabayı indirimle mi aldın ? Büyük ihtimalle zam geldi üstüne.. Peki sence bu durum ile araba arasında ne fark var tahmin et. Dur yardımcı olayım, birinde zam var biri daha alındığı gibi yüksek fiyata satılmaya çalışıyor.
İki durumun alakası 2. Elden olması mesela şöyle düşün ben arabayı 110a aldım 0 fiyatı arttığı için 2.Elden e fiyatı arttı mouseyi 220den aldım fiyatı arttı mantığı piyasanin altina satıyorum yine
Mesaj otomatik birleştirildi:

O mouseyi çevir. Gerisini ben söylemeyim. :):giggle:
Çevirdim şimdi deniyorum girer inşallah neyse gerisini de ben söylemeyeyim

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
İki durumun alakası 2. Elden olması mesela şöyle düşün ben arabayı 110a aldım 0 fiyatı arttığı için 2.Elden e fiyatı arttı mouseyi 220den aldım fiyatı arttı mantığı piyasanin altina satıyorum yine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çevirdim şimdi deniyorum girer inşallah neyse gerisini de ben söylemeyeyim
Ama bak kendinle çeilişiyorsun. Dediğin şey arabanın fiyatının artması ama mouseun sıfır fiyatı artıyor mu? Hayır artmıyor. Dediklerin uyuşmuyor ki :/

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Ama bak kendinle çeilişiyorsun. Dediğin şey arabanın fiyatının artması ama mouseun sıfır fiyatı artıyor mu? Hayır artmıyor. Dediklerin uyuşmuyor ki :/
İkinci el piyasası sıfır piyasaya göre hareketlenir herkes bilir bunu

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
Ticaretten zerre anlamayan çocuklar konuyu basmış.
Bilmiyorlar ki bakkal 75 kuruşa aldığını 1.50'a satıyor.
bakkal onu satmak için vergi ödüyor ddükkanında işçi çalıştırıyor kirasını veriyor neden bahsediyosun sen

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar, adam isterse aldığı o mouseyi 100.000 TL'ye satar ister 50 lira kar eder isterse zararına satar. Hızlı davranıp almış ve satmaya karar vermiş, size göre etik olmayabilir ama belli ki ona göre etik bir davranış. İstediğini yapar neden uzattınız? Bence 280 veya 275'e satabilirsin dostum.

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Sen ne ticaretinden bahsediyorsunuz. Ticaret için vermiş olduğu bir vergi yok, bunun adı ticaret değildir, bu bildiğimiz fırsatçılık. Madem sen insanlara baş kaldırın diyorsun o zaman indirimli halini alsın zaten insanlar sen indirimli halinin üstüne 50 TL daha eklediğinde yaptığın şey fırsatçılık oluyor.

Hele sen zaten..
1- Sabah 8'de işe, okula, derse giden var adam onu nasıl alsın?
2- 17 yaşında ihtiyacı olan insanlar çıkıp sabah yasak varken nasıl alsın? Sen çıkart bi at gözlüğünü
Aynen kardeşim okullar açık zaten şuan (!). Bu arada yasak var ama gezmeye var. Fırına ya da markete gidebilirsin. Azıcık mantık lütfen.

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
Aynen kardeşim okullar açık zaten şuan (!). Bu arada yasak var ama gezmeye fırına ya da markete gidebilirsin. Azıcık mantık lütfen.
okullar kapalı bile olsa dersler 8 de başlıyo(online) sizde öyle bişey yok galiba ama bizdede öyle 8 de dersler başlıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,048
Üyeler
166,684
Son üye
Azizcan Yıldız
Top Bottom