AustinYellowM4
80+ Bronze
Dahası
Hocam mantıken market. Markette izin verilen yerlerden birisi ister çiğköfte alırsın istersen Arctis 1.
almayanlar ağlamasın demiceksin ozaman bu kadar basitEğer ki orada hakkını aramadıysan yapacak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten tamamen etik olmadığından bahsettim ama yapabiliyor.
Ağlamak yerine susmayı mı tercih etsen? Hakkını aramayıp burada ağlıyorsun.almayanlar ağlamasın demiceksin ozaman bu kadar basit
DD dostum cok yazık sanaAğlamak yerine susmayı mı tercih etsen? Hakkını aramayıp burada ağlıyorsun.
yazık kafana ve seni destekleyenlere ticaret deniliyor ona bu düşünceyle devam et sen.İhtiyacı olanlar alsaydı keşke sizin gibi fırsatçılar değil.
Adam parasını vermiş almış, istediğini yapar.İhtiyacı olanlar alsaydı keşke sizin gibi fırsatçılar değil.
Dost olduğumuzu sanmıyorum. Kendi hâlimden memnun olduğum için de bana yazık olduğunu düşünmüyorum. İstersen öz eleştri yapabilirsin.DD dostum cok yazık sana
Sende kafa olsa yazık derdim ama yok malesef. Ben burada Keşke dedim. Neden aldın, senin gibiler ..... falan filan demedim. Gelip burada tatava yapma. Ve bu ticaret değil. Ticaret anlayışın buysa bir şey diyemem.yazık kafana ve seni destekleyenlere ticaret deniliyor ona bu düşünceyle devam et sen.
Keşke dediğimi okusanız. Ben neden aldın demedim. Ben sadece ihtiyaçı olanlar da alabilirdi dedim burada o arkadaş kar edecek diye başkası 50 tl fazla verecek. Ben sadece düşüncemi söyledim dinleyip dinlemek ona kalmış ne sana ne de diğerlerine.Adam parasını vermiş almış, istediğini yapar.
Önceden ayırtanlar ayrı ama bu dediğiniz mantıksız.
Cidden ya bir şey dedik kaos ortamı oldu. Sen aldın mı aldın artık bir şey demeye gerek yok. Edebiyatı zayıf olanlar da beni yanlış anlar.Acabaa bu konuyu ne zaman salıcaz