Neler Yeni

rival 600 den prime a geçilirmi ?

S1p1k3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdullah EVİTAN
iyi günler hali hazırda ss rival 600 kullanıyorum yaklaşık 4 seneden beri sol tık nerdeyse herzaman çift tıklama yapmaya başladı son 2 haftadan beri 2.el mouse almayı düşünüyorum bütçem 400 tl aklımdaki mouse steelseries prime kablolu bu mouse u almalımıyım bu paralara 2. elde daha iyi bir şey bulabilirmiyim ? ya da prime dengi veya üstü model mouse söyelerseniz 2. el piyasasını araştırabilirim çok teşşekkürler

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
400 lıraya prıme bulduysan bence ıyı fıyat ama mouse ne zaman alınmıs nasıl kulanılmıs bunlar onemlı. gııdde haaytsız gıbı lol oynayan bırıden de mouse alma sahsen :D

S1p1k3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdullah EVİTAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
400 lıraya prıme bulduysan bence ıyı fıyat ama mouse ne zaman alınmıs nasıl kulanılmıs bunlar onemlı. gııdde haaytsız gıbı lol oynayan bırıden de mouse alma sahsen :D
320 tl ye buldum usta sıkntısız diyor kutusu var fatura garanti yok ben bunu pazarlıkla rahat 200 küsürlü rakamlara alırım sana o kadar diyorum :giggle:

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ben sahsen yanından bıle gecmem 300 lıralık prıme mouse dan ne hayır gelır. faturasız garantisz birde

S1p1k3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdullah EVİTAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usta rival 3 kablosuz nasıldır zamanında rival 110 kullanmıştım elime çok küçük geliyordu ? bu da o kadar küçükmüdür acaba ?

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
bende rival 3 den rival 600 e gectım gecenkı trendyol ındırmden 465 lıraya aldım ıkıs de bennım ıcın guzel mouse ama rıval 3 rıval 600 e gore kucuk ama elın kucukse bu daha ıyı tabıkıde sankı mouse yok gıbı benım ıcın ıyı bır ozellıkdı mesela bu

Top Bottom