Tam olarak emin değilim ancak 5 yıl olmuştur tahminimce
Evet mouseu uzun süre aralıksız kullanan biriyseniz hem elinizin sıcaklığından hem de mouseun ledlerinden dolayı ısınan yapışkanlar eriyor. Ben az bir şey yapıştırıcı takviyesi yaptım yıllardır bir sıkıntı çekmiyorum ancak scroll kronik sıkıntılı olduğu için skatez almam lazımMouse’un yan taraflarındaki silikonların yapışkanı eridi veya kaydı mı, siz de böyle bir sorun yaşadınız mı?
scroll nasıl düzeliyorHem scroll'u düzeltmek için hem de skatezler eskidiği için yeni skatez almam lazım ancak satan hiç bir yer bulamadım.
Bunları gördüm de çok iş yapıcak bir şeye benzemiyor. Siz kullandınız mı? Kullandıysanız artıları eksileri nelerdir söylerseniz iyi olur.her model fare için kullanılabilir
![]()
Air Dots Hoverpad V3 Mouse Skate
Not: Kutu içerisinden 20 adet air dots skatez çıkmaktadır.wraithesports.com
İçini açmak istemezsen scroll'a üfle genellikle sorun toz ve kirden kaynaklı olduğu için çözülüyor. İçini açıp temizleyince uzun süre götürüyor ancak üfleyince o kadar uzun süre etki etmiyor.scroll nasıl düzeliyor
Evet mouseu uzun süre aralıksız kullanan biriyseniz hem elinizin sıcaklığından hem de mouseun ledlerinden dolayı ısınan yapışkanlar eriyor. Ben az bir şey yapıştırıcı takviyesi yaptım yıllardır bir sıkıntı çekmiyorum ancak scroll kronik sıkıntılı olduğu için skatez almam lazım
Rival 5 nasıldır peki, aralarında 3 kat fiyat farkı var şuanda.Ben de uzun süre kullandım, bu silikon sorunu yüzünden garantiye yolladım ve yenisini gönderdiler. Ancak fazla kullanmadan rafa kaldırdım. Şu an aktif olarak Rival 5 kullanıyorum. Aslında çok severek kullanıyordum, silikon sorunu dışında hiçbir problem yaşamamıştım. Yani sizin bahsettiğiniz diğer scroll sıkıntısı gibi bir sorun bende hiç olmadı.
Özenli ve temiz kullanıcaksan alabilirsin ama düzenli olarak temizlemezsen ve çok uzun süre kullanırsan skatezlerden ve scrolldan yana problem çekebilirsin onun dışında bence gayet iyi bir mousealınır mı? bu pc diziom
Rival 5 nasıldır peki, aralarında 3 kat fiyat farkı var şuanda.
WLmouse Sword X ve Lamzu Atlantis mini ile bir süredir kullanıyorum. her birinde 4 tane dot mevcut(paket 20li). speed için ideal denebilir. artı eksi kısmı kullanıma göre değişiklik gösterebilir. Sword X'in kendi skatezinden daha akıcı hissettiriyor.Bunları gördüm de çok iş yapıcak bir şeye benzemiyor. Siz kullandınız mı? Kullandıysanız artıları eksileri nelerdir söylerseniz iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçini açmak istemezsen scroll'a üfle genellikle sorun toz ve kirden kaynaklı olduğu için çözülüyor. İçini açıp temizleyince uzun süre götürüyor ancak üfleyince o kadar uzun süre etki etmiyor.