Neler Yeni

Öneri Rival 600e elim otururmu ?

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
Orta parmagimdan bilegime kadar 18cm rival 600 elime buyukmu gelir ?

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Vatan, mediamarkta falan görürsen dene derim en garanti yol o

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Bende oturacagini dusunmuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Benim de ellerim çok büyük Rampage Shine kullanıyorum Razer Mamba çakması. Abimde de Rival 600 var deneme imkanım oldu. Bayağı büyük mouse ama hoşuma gitmedi elime aldığımda avuç içine gelen kısım boş kalıyor Rampagedeki gibi orası oturmuyor elime. Bir de kendi mouseumda metal ayaklar var mousepad üzerinde çok rahat kayıyor rival 600e plastik ayak koymuşlar takılıyor kaymıyor gibi geldi bana. Kısacası fiyatına göre hiç hoşuma gitmedi 140 tllik replika mouse daha kullanışlı bana göre. Bunları göz önünde bulundurarak almanı tavsiye ederim baya pahalı ürün çünkü.

GaMaSTAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yiğit Yılmaz
Uygun geleceğini düşünüyorum ama şu kauçuk olayını araştırsan iyi olur

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
Benim de ellerim çok büyük Rampage Shine kullanıyorum Razer Mamba çakması. Abimde de Rival 600 var deneme imkanım oldu. Bayağı büyük mouse ama hoşuma gitmedi elime aldığımda avuç içine gelen kısım boş kalıyor Rampagedeki gibi orası oturmuyor elime. Bir de kendi mouseumda metal ayaklar var mousepad üzerinde çok rahat kayıyor rival 600e plastik ayak koymuşlar takılıyor kaymıyor gibi geldi bana. Kısacası fiyatına göre hiç hoşuma gitmedi 140 tllik replika mouse daha kullanışlı bana göre. Bunları göz önünde bulundurarak almanı tavsiye ederim baya pahalı ürün çünkü.
Bana ne tavsiye edersin butce en fazla 400tl

Top Bottom