conveyor belt overlord
80+ Silver
Smartest anime enjoyerTunceli yok olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TÜM KARADENİZ YOKOLSUN!
Smartest anime enjoyerTunceli yok olsun.
ülkemde komünist istemiyorum bro.Smartest anime enjoyer
TÜM KARADENİZ YOKOLSUN!
O kafayla bakacaksak türkiyenin %90nını elden çıkarmak lazım ama o bakış açısı çok saçma.türkiye'yi daha güzel bir yer haline getirmek için bu üc yerdeki insanlar düzeltilse veya ortadan kaldırsak türkiye daha iyi bir yer olur mu sizce ?
eklenmesini düşündüğünüz şehir var mı?
memleketimden ne istiyon olm önemli olan insanların kendini geliştirmesi okuması.kulaktan dolma bilgilerle yada medyanın yansıttıklarına göre düşünce biçimi oluşuyor bu insanlarda ve bu insanlar 7/24 çalışan insanlar ve kendilerine ayıracak vakitleri yok.Bu düşünce yapısına sahip insanlar türkiyede heryerde var Türkiyede olduğu gibi yurt dışındada var lakin azınlıktalar ve son zamanlarda Türkiyedede azınlık haline gelmeye başladıtürkiye'yi daha güzel bir yer haline getirmek için bu üc yerdeki insanlar düzeltilse veya ortadan kaldırsak türkiye daha iyi bir yer olur mu sizce ?
eklenmesini düşündüğünüz şehir var mı?
sivasın olayını anlamadım ama ben kötü bir şey demedim sivassın insanları sorunluysa sivasın ne suçu var gibi bir şey demeye getirdim.Ben de sivaslıyım sivas-divriği google de sivasın olayını arıştır sonra gel yaz
Tunceligrad a ne diyorsun sen kapitalist washingtonlu seniTunceli yok olsun.
Teyip.Tunceligrad a ne diyorsun sen kapitalist washingtonlu seni
Bu arada neden rize var rizede ne oluyor ben bilmiyorum
Çay var yağmur var karadeniz var bu ülkede yaşamak istediğim tek şehirdi halbukiTeyip.