scooter şart mıArkadaşlar 2023 model 0km 62bin TL sizce alınır mı bu fiyata nasıldır yedek parça sıkıntı olur mu bişi olduğunda fazla anlamıyorum toop speed kaç görür teşekkürler.
ek olarak alabilirsiniz japon mallarına bütçeniz yetmiyorsa üzücek bi motor değilArkadaşlar 2023 model 0km 62bin TL sizce alınır mı bu fiyata nasıldır yedek parça sıkıntı olur mu bişi olduğunda fazla anlamıyorum toop speed kaç görür teşekkürler.
Schooter şart evet 125cc yada 150 cc bütçe 80kscooter şart mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak alabilirsiniz japon mallarına bütçeniz yetmiyorsa üzücek bi motor değil
Valla foruma konu açmasam bunu alıcaktım yoksa fiyattan km den dolayıgörünüş tip okey ama kalite servis işçilik üzer seni kısa süre kullanırım derseniz olabilir ama önermem ya honda olsun 30k 40k km olsun onur alırdım![]()
Bartındayım 80k fiyata varsa temiz neden olmasın biraz daha bakınayım ozaman.honda bak üzmez yada en kötü SYM markasına bak malzeme kalitedir ben sym orbit kullandım 20.000km bakım harici servise gitmedim.
hocam kısa süre ise çine - uzun süre ise japona yönel şahsi düşüncem bu yöndeSchooter şart evet 125cc yada 150 cc bütçe 80k
Valla foruma konu açmasam bunu alıcaktım yoksa fiyattan km den dolayı![]()
Normalde işe arabamla geliyorum 1.6 jetta 2014 gittiğim yere göre çok yakıyor alma amacım iş için ama kısa süre dediğiniz süre 1 2 sene mihocam kısa süre ise çine - uzun süre ise japona yönel şahsi düşüncem bu yönde
Bütçe 80 k ise honda dio bulabilirsinSchooter şart evet 125cc yada 150 cc bütçe 80k
Valla foruma konu açmasam bunu alıcaktım yoksa fiyattan km den dolayı![]()