rks newlight 125 pro nasıldır

oğuzhan18

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,725
Arkadaşlar 2023 model 0km 62bin TL sizce alınır mı bu fiyata nasıldır yedek parça sıkıntı olur mu bişi olduğunda fazla anlamıyorum toop speed kaç görür teşekkürler.

Çin malı tüm scooterlar kötüdür.

Arkadaşlar 2023 model 0km 62bin TL sizce alınır mı bu fiyata nasıldır yedek parça sıkıntı olur mu bişi olduğunda fazla anlamıyorum toop speed kaç görür teşekkürler.
scooter şart mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak alabilirsiniz japon mallarına bütçeniz yetmiyorsa üzücek bi motor değil

görünüş tip okey ama kalite servis işçilik üzer seni kısa süre kullanırım derseniz olabilir ama önermem ya honda olsun 30k 40k km olsun onur alırdım:)

scooter şart mı

ek olarak alabilirsiniz japon mallarına bütçeniz yetmiyorsa üzücek bi motor değil
Schooter şart evet 125cc yada 150 cc bütçe 80k

görünüş tip okey ama kalite servis işçilik üzer seni kısa süre kullanırım derseniz olabilir ama önermem ya honda olsun 30k 40k km olsun onur alırdım:)
Valla foruma konu açmasam bunu alıcaktım yoksa fiyattan km den dolayı 😁

honda bak üzmez yada en kötü SYM markasına bak malzeme kalitedir ben sym orbit kullandım 20.000km bakım harici servise gitmedim.

honda bak üzmez yada en kötü SYM markasına bak malzeme kalitedir ben sym orbit kullandım 20.000km bakım harici servise gitmedim.
Bartındayım 80k fiyata varsa temiz neden olmasın biraz daha bakınayım ozaman.

Schooter şart evet 125cc yada 150 cc bütçe 80k

Valla foruma konu açmasam bunu alıcaktım yoksa fiyattan km den dolayı 😁
hocam kısa süre ise çine - uzun süre ise japona yönel şahsi düşüncem bu yönde

hocam kısa süre ise çine - uzun süre ise japona yönel şahsi düşüncem bu yönde
Normalde işe arabamla geliyorum 1.6 jetta 2014 gittiğim yere göre çok yakıyor alma amacım iş için ama kısa süre dediğiniz süre 1 2 sene mi 😁

vallaha hocam o sizin zaman algınıza bağlı benim için 8 ay falan :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,495
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri