Neler Yeni

RKS SNİPER 50 PRO X ALINIR MI

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Hamza Kızılay
Bütçe
50.000
Selam dostlar, kesin olarak hiçbir sıkıntı veya acil durum çıkmazsa 1-2 hafta içerisinde motor aliyorum cub da karar kıldım forumdaki arkadaşların yardımı ile bütçem Max 40-50k RKS Sniper 50 Pro X modelini buldum kullanıcı arkadaşların yorumları klasik titreşim dışında bir sorunla karsilasmadiklarinı söylediler b ehliyet Max 50CC desteklediği için 50CC alacağım sizce alınır mı? Yoksa bu bütçede daha iyi motorlar var mı?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
rks sniper 50. 50 pro. 50 pro x veya kuba cristal 50. easy pro 50 falan gözümde aynı hepsi. en ucuzu kuba ege 50 araştır hoşuna giderse al

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
rks sniper 50. 50 pro. 50 pro x veya kuba cristal 50. easy pro 50 falan gözümde aynı hepsi. en ucuzu kuba ege 50 araştır hoşuna giderse al
Ege cub motor. Scooter isteniyorsa diğerleri de olur. Bu pro modeller fabrikadan 125cc çıkıp ruhsatta 50cc olan modeller. O yüzden hem pratiklik, hem güç olarak egeden daha mantıklılar. Ayrıca yarı otomatik de olsa egede vitesleri manuel değiştiriyorsun. Burada da scooter bence daha avantajlı.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Ege cub motor. Scooter isteniyorsa diğerleri de olur. Bu pro modeller fabrikadan 125cc çıkıp ruhsatta 50cc olan modeller. O yüzden hem pratiklik, hem güç olarak egeden daha mantıklılar. Ayrıca yarı otomatik de olsa egede vitesleri manuel değiştiriyorsun. Burada da scooter bence daha avantajlı.
bende vesta 50 var kendisi scooter hoşuma gitmedi cub almak mantığına girdim. pro modellerin 125cc çıktığını yeni duydum sağ olasın. vites konusuna gelirsek cublar daki yarı otomatiği seçerdim

Top Bottom