RKS SRK400RR MI YOKSA CFMOTO 450SR MI ?

ThePrine

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba. A2 sınıfı ehliyetim var. VOGE 250RR kullanıcısıyım ve artık yetmemeye başladı. Bütçem 300.000 TL bandında. 320 lere kadar çıkabilirim. RKS SRK400RR ile CFMOTO 450SR arasında fazlasıyla kaldım. RKS SRK400RR yani aslında QJMOTOR SRK400RR almak istiyorum hız olarak tatmin eder gibi duruyor sesi de 4 silindir gibi güzel ancak yedek parça olsun RKS firması olsun biraz kafamı karıştırdı. 450SR alsam tamamen şans işi gibi. Motosikletin görünüşü süper sesi gayet güzel ancak yağ soğutucu patlar mı diye bir korku olacak. Paslanma sorunu da var diye biliyorum. Yüksek süratlerde patlama gibi bir şey söz konusu olursa özellikle virajda yüksek hayati riski var motorun tekrardan toplanma masraflarını demiyorum bile. Her 2 motoru da kullanan arkadaşlar illa ki vardır. Kullanıcı veya dışarıdan biri olarak yorumlarınıza ihtiyacım var. A sınıfı ehliyeti alıp bu fiyat bandında 2015 model YAMAHA XJ6 veya CB650F bakasım da var. Şuan çok zor bir karar vermem gerekiyor yorumlarınızı bekliyorum.

Geri