RM750 ve RM750x farkı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Reaksiyon skoru
28,617
Merhaba, N11 de kupon ile RM750 1000 lira RM750x ise 1290 lira. 290 lira fark vermeye değer mi X olması için sizce?

Düz modelin Hold-Up kapasitörleri Su'scon marka, Çin malı olması lazım, diğeri(RMx) full Japon kapasitör. Tabii kalitesiz mi, o kadar ciddi bir fark yok, üst seviye bir sistemde bile uygun olanını alabilrisiniz.
1605082946739.png

Jonnyguru abimiz böyle söylemiş, uygun fiyatlı olanı alabilirsiniz.

Düz modelin Hold-Up kapasitörleri Su'scon marka, Çin malı olması lazım, diğeri(RMx) full Japon kapasitör. Tabii kalitesiz mi, o kadar ciddi bir fark yok, üst seviye bir sistemde bile uygun olanını alabilrisiniz.
Alıntıyı görüntüle
Jonnyguru abimiz böyle söylemiş, uygun fiyatlı olanı alabilirsiniz.
O kişi gerçek jonnyGURU mu? linustechtips forumda normal bir üye mi yoksa?

Ben jonnyGuru ile konuştum zaten LinusTechTips forumunda ama kapasitör işinden pek anlamadım burda bir daha konu açayim dedim. 290 lira daha vermeye değer mi sizce? Hazır bu kadar para harcıyorken iyisini alayim bari @KeremMm @HABAR

Bence değmez RM750'de candır ben ondan aldım şahsen güzel psu

Ben jonnyGuru ile konuştum zaten LinusTechTips forumunda ama kapasitör işinden pek anlamadım burda bir daha konu açayim dedim. 290 lira daha vermeye değer mi sizce? Hazır bu kadar para harcıyorken iyisini alayim bari @KeremMm @HABAR
Verebiliyorsan ver.

Ben gerek görmüyorum.
Başka parçaları yükseltebilirsiniz, isteğinize göre artık.

Geri