Yardım Roblox FPS Sorunu....

UT7B

80+
Reaksiyon skoru
27
Fortnite'ta DLSS açık 144 FPS alabilirken Roblox'ta kaç bilmiyorum ama çok düşük fps alıyorum zaten FPS limiti 60 oyunda oyun geç yükleniyor bazende hiç yüklenmiyor yapacağınız oyunun ben ta

sıkıntı var salla yazcağına cevap ver napim videomu atim
Kankam diğer oyunlarda 144 FPS alıyorum diyorsun. Roblox'ta 60 fps, ve yüklenmeme hatası. Roblox'ta oluyor böyle şeyler. Bende de oluyor mesela ben konu açıyor muyum?

Kankam diğer oyunlarda 144 FPS alıyorum diyorsun. Roblox'ta 60 fps, ve yüklenmeme hatası. Roblox'ta oluyor böyle şeyler. Bende de oluyor mesela ben konu
PC'de değilim imzalar gözükmüyor.
rtx 2060 ve i7 10750H
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kankam diğer oyunlarda 144 FPS alıyorum diyorsun. Roblox'ta 60 fps, ve yüklenmeme hatası. Roblox'ta oluyor böyle şeyler. Bende de oluyor mesela ben konu açıyor muyum?
sorunumu düzeltmeyeyim oynancak gibi değil

Uygunsuz davranış
Fortnite'ta DLSS açık 144 FPS alabilirken Roblox'ta kaç bilmiyorum ama çok düşük fps alıyorum zaten FPS limiti 60 oyunda oyun geç yükleniyor bazende hiç yüklenmiyor yapacağınız oyunun ben ta
2060 li laptop var roblox oynuyorsun yazik kafana cidden

Raporladım. Kimse bilgisayarı iyi diye oyun zevklerini değiştirmek zorunda değil. Sen de buna karışamazsın.
Bak benim deme amacim su madem roblox oynucaksin 2060li laptop almana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Raporladım. Kimse bilgisayarı iyi diye oyun zevklerini değiştirmek zorunda değil. Sen de buna karışamazsın.
İsraf yani bildiğin

Geri