VPN indirin o zaman goodbyedpi ve WARP daha fazla ping yapıyordu bende.normalde robloxta 100 ping oluyo o yüzden daha fazla artmasın diye bunu yapmak istiyom ama oluyodur heralde
kimlik hatası veriyorsa bende de öyle yapıyordu. başka bir vpn açık bir şekilde kurulumu yapman gerekir öyle olduğunda kimlik hatası vermiyorwarp bende çalışmıyo sebebini bilmiyom
VPN ile denermisiniz?warp bende çalışmıyo sebebini bilmiyom
WARP çok fazla ping yapıyor.kimlik hatası veriyorsa bende de öyle yapıyordu. başka bir vpn açık bir şekilde kurulumu yapman gerekir öyle olduğunda kimlik hatası vermiyor
vpn denedim çok yavaş warp ta denedim açıldı ama o da çok yavaş normal internetimde de hız problemi yok bunları açınca sapıtıyoVPN ile denermisiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
WARP çok fazla ping yapıyor.
Bendede tam tersi. Goodbyedpi + WARP VPN den daha yavaş.vpn denedim çok yavaş warp ta denedim açıldı ama o da çok yavaş normal internetimde de hız problemi yok bunları açınca sapıtıyo
ping konusunda tecrübem yok ama dns değiştirdiği için hızlıdır diye düşünüyorum çünkü manuel olarak bağdaştırıcı seçeneklerine 1.1.1.1 warpın kendi dns sini yazınca gayet pingsiz çalışıyor öylede deneyebilirsin manuel olarak yazılabiliyorsa tabi mac deVPN ile denermisiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
WARP çok fazla ping yapıyor.
Windows kullanıyorum ben.ping konusunda tecrübem yok ama dns değiştirdiği için hızlıdır diye düşünüyorum çünkü manuel olarak bağdaştırıcı seçeneklerine 1.1.1.1 warpın kendi dns sini yazınca gayet pingsiz çalışıyor öylede deneyebilirsin manuel olarak yazılabiliyorsa tabi mac de
bu siteye bir bak en alta tarif etmiş warpı 1.1.1.1 moduna sokmayı dene belki öyle faydasını görürsünvpn denedim çok yavaş warp ta denedim açıldı ama o da çok yavaş normal internetimde de hız problemi yok bunları açınca sapıtıyo