Yardım Roblox için spoofdpi indirdim ama nasıl çalıştıracağım(MacBook)

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,891
Screenshot 2025-01-30 at 22.52.03.png

Terminalde açıldı ama sonra ne yapacağım bilmiyorum Roblox'u açmaya çalıştığımda hala hata veriyor.

Proton VPN iniyormu?

normalde robloxta 100 ping oluyo o yüzden daha fazla artmasın diye bunu yapmak istiyom ama oluyodur heralde
VPN indirin o zaman goodbyedpi ve WARP daha fazla ping yapıyordu bende.

en iyisi cloudflare warp dns değiştirci vpn daha hızlı oluyor hemde ücretsiz

VPN ile denermisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WARP çok fazla ping yapıyor.
vpn denedim çok yavaş warp ta denedim açıldı ama o da çok yavaş normal internetimde de hız problemi yok bunları açınca sapıtıyo

vpn denedim çok yavaş warp ta denedim açıldı ama o da çok yavaş normal internetimde de hız problemi yok bunları açınca sapıtıyo
Bendede tam tersi. Goodbyedpi + WARP VPN den daha yavaş.

VPN ile denermisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WARP çok fazla ping yapıyor.
ping konusunda tecrübem yok ama dns değiştirdiği için hızlıdır diye düşünüyorum çünkü manuel olarak bağdaştırıcı seçeneklerine 1.1.1.1 warpın kendi dns sini yazınca gayet pingsiz çalışıyor öylede deneyebilirsin manuel olarak yazılabiliyorsa tabi mac de

ping konusunda tecrübem yok ama dns değiştirdiği için hızlıdır diye düşünüyorum çünkü manuel olarak bağdaştırıcı seçeneklerine 1.1.1.1 warpın kendi dns sini yazınca gayet pingsiz çalışıyor öylede deneyebilirsin manuel olarak yazılabiliyorsa tabi mac de
Windows kullanıyorum ben.

bu siteye bir bak en alta tarif etmiş warpı 1.1.1.1 moduna sokmayı dene belki öyle faydasını görürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,036
Üyeler
174,971
Son üye
erenakgndz
Geri