MeRTClSkn
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Normal bir şekilde uzun süredir sorunsuz kullandığım fury marka ssdim ne olduysa indirme yaparken okulden geldiğimde depolama yeri istemişti bende üşenip indermeden vazgeçtim o sırada IDM(Internet Download Manager)'ı pc den kaldırmak istedim kaldırdığımda pcyi yeniden başlatmak istedi ve başlattım pc uzun bir süre siyah ekranda kaldı açılmadı normalden bayağı uzun bir süre 15dk gibi neredeyse daha sonra D sürücüsünün olmadığını fark ettim pcde 2 ssd kullanıyorum 2side sata ssd biri 500gb windows yüklü olan diğer bahsettiğim ise furry 1tb oyunlarımın yüklü olduğuydu daha önce hiç böyle bir durum yaşamadım yardım edebilecek varsa çok sevinirim içinde 700gblık verim var. Birde böyle hata veriyor

Disk Yöneticisinde gözüküyor başlatılmıyor biostan boot sekmesinden secure bootu custom yapdım ve bi anlık gözüktü ama açmaya çalıştığımda hata verdi ve gitti

Disk Yöneticisinde gözüküyor başlatılmıyor biostan boot sekmesinden secure bootu custom yapdım ve bi anlık gözüktü ama açmaya çalıştığımda hata verdi ve gitti