Neler Yeni

Çözüldü✓ Robloxda sistemim 75-80-85 derece oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Öztürk
Robloxda sistem başlıktaki dereceleri görüyor. Sizce iyi mi? ve bilgisayara zarar gelirmi? ben açıkcası robloxun fazla sistem yiyen bir oyun olduğunu düşündüğüm için normal buluyorum ama yinede size sormak istedim.

halil22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
halil kaan
Robloxda sistem başlıktaki dereceleri görüyor. Sizce iyi mi? ve bilgisayara zarar gelirmi? ben açıkcası robloxun fazla sistem yiyen bir oyun olduğunu düşündüğüm için normal buluyorum ama yinede size sormak istedim.
birleşenler ne hocam hangi parçalar görüyor onları yazman lazım

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Roblox fazla sistem yediğini düşünmediğim gibi 85 derecelere ulaşmasınıda normal bulmuyorum. Sistemin nedir temizlik durumu, hava durumu parçaları vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birleşenler ne hocam hangi parçalar görüyor onları yazman lazım
CPU: AMD RYZEN 5 PRO 3400G WİTH RADEON VEGA GRAPHİCS
GPU: AMD RADEON(TM) VEGA 11 GRAPHİCS
Mesaj otomatik birleştirildi:

Roblox fazla sistem yediğini düşünmediğim gibi 85 derecelere ulaşmasınıda normal bulmuyorum. Sistemin nedir temizlik durumu, hava durumu parçaları vs.
Bilgisayar Masaüstü ve 2 yıldır kasanın kapağını bile açmadım sorun çıkarmadığı için. Boştayken 45 derece oluyor ve genelde gta 5 vesayri tüm oyunlarda 80-85 derece görüyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
CPU: AMD RYZEN 5 PRO 3400G WİTH RADEON VEGA GRAPHİCS
GPU: AMD RADEON(TM) VEGA 11 GRAPHİCS

Bilgisayar Masaüstü ve 2 yıldır kasanın kapağını bile açmadım sorun çıkarmadığı için. Boştayken 45 derece oluyor ve genelde gta 5 vesayri tüm oyunlarda 80-85 derece görüyorum.
Masaüstü sistemin önü açık mesh bir yapısı var mı hava alabilen bir kasaya mı sahip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Öztürk
Masaüstü sistemin önü açık mesh bir yapısı var mı hava alabilen bir kasaya mı sahip.
Evet bir kaç ledi var ve değişik bir tasarımı olduğu için heryerde ızgaraya benzer açık yerler var. kasanın üstünde yuvarlak küçük delikler var birden fazla filtreye benzer. Kısacası kesinlikle içerisi hava alıyor.

Aslında pek derecelere bakmam ve bakmak istedim ve bu dereceyi gördüm oyunda ne takılma oluyor nede donma grafikler otomatikte oyunun ve oyunun grafikleri genelde otomatik yüksekte oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Oynama

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz
kasayı temizleyin, üşenmeyip kasanın sağlığı için yapmalısınız, eğer kasanızı zeminde tutuyorsanız bir masa veya sehpanın sağlam olacak şekilde koymanızı tavsiye ederim. termal macununuzu yenileyin, kasanın temperli camı varsa çıkarın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Öztürk
Tamam.

kasayı temizleyin, üşenmeyip kasanın sağlığı için yapmalısınız, eğer kasanızı zeminde tutuyorsanız bir masa veya sehpanın sağlam olacak şekilde koymanızı tavsiye ederim. termal macununuzu yenileyin, kasanın temperli camı varsa çıkarın.
Pek bilgisayar bilgim yok. servise götürsem kaç paraya yaparlar?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Evet bir kaç ledi var ve değişik bir tasarımı olduğu için heryerde ızgaraya benzer açık yerler var. kasanın üstünde yuvarlak küçük delikler var birden fazla filtreye benzer. Kısacası kesinlikle içerisi hava alıyor.
O zaman ilk işin kasanın güç kaynağını kapatıp gelen elektriği kestikten sonra nemli bir bez ve varsa hava kompresörü yoksa da üfleyerek güzelce detaylı bir temizlik yap fanları temizle daha sonra sıcaklık farkına bak önemli bir değişiklik olmazsa ki sanmıyorum 2 senedir kapağını açmamışsın o zaman işlemci termal macunu yenile. Masaüstü bilgisayarı temizlemek için bilgisayar bilgin olmasına gerek yok tek yapman gereken şey bilgisayara gelen güç ü kesmek çıkarttığın kabloları geri nereye takacağımı unuturum diyorsan telefon kamerasıyla çıkarmadan önce fotoğrafını çekebilirsin.

anon-im

80+
olur oluur olurrrr hava sıcak yaz ayındayız
+

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Aslında pek derecelere bakmam ve bakmak istedim ve bu dereceyi gördüm oyunda ne takılma oluyor nede donma grafikler otomatikte oyunun ve oyunun grafikleri genelde otomatik yüksekte oluyor.
Bilgisayarının bakımlarını düzenli olarak yapman önemli bilgisayar bileşenlerinin en büyük düşmanlarının birisi sıcaklıktır. Daha uzun ömürlü olması için en azından senede 2 kez tozunu almanı termal macununu ise en azından 1 senede bilemedin 1.5 senede bir değiştirmeni öneririm. 85 derece sıcaklık laptop bilgisayarlar için yük altında çoğu zaman normal kabul edilirken masaüstü bilgisayarlar için sınır kabul edilir en azından benim için sınır derecedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,483
Üyeler
165,188
Son üye
floyps
Top Bottom