proton yükleyinDostlar selam kuzenim sordu robloxu nasıl oynayabiliriz VPN ile mi büyük ihtimal öyle de VPN önerir misiniz pc için ne yapabiliriz
Dns degiştir tamamdırDostlar selam kuzenim sordu robloxu nasıl oynayabiliriz VPN ile mi büyük ihtimal öyle de VPN önerir misiniz pc için ne yapabiliriz
goodbyedpı sorunsuzdurDostlar selam kuzenim sordu robloxu nasıl oynayabiliriz VPN ile mi büyük ihtimal öyle de VPN önerir misiniz pc için ne yapabiliriz
Siz yazmasanız ben yazacaktım. Goodbyedpi indirin öyle oynayın. Ne internet yavaşlaması ne başka bir şey oluyor. Diğerlerinde kesinlikle net yavaşlaması olur. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız. Yazmanız yeterli 2 3 tıklama ile aktif ediyorsunuz zaten.goodbyedpi kullanıyorum en mantıklısı o vpn ler hem ücretsizleri pek kaliteli çalışmıyor ve internet hızını aşırı düşürüyorlar
YouTube de vs bir rehber yok muSiz yazmasanız ben yazacaktım. Goodbyedpi indirin öyle oynayın. Ne internet yavaşlaması ne başka bir şey oluyor. Diğerlerinde kesinlikle net yavaşlaması olur. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız. Yazmanız yeterli 2 3 tıklama ile aktif ediyorsunuz zaten.
Dostlar selam kuzenim sordu robloxu nasıl oynayabiliriz VPN ile mi büyük ihtimal öyle de VPN önerir misiniz pc için ne yapabiliriz
bende olmuyor dns ne yapsam düzelmiyor kablonet kullanıyorumDns degiştir tamamdır
google:
8.8.8.8
8.8.4.4