Robloxu nasıl oynayabiliriz

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
993
Dostlar selam kuzenim sordu robloxu nasıl oynayabiliriz VPN ile mi büyük ihtimal öyle de VPN önerir misiniz pc için ne yapabiliriz

Kaspersky kullanabilirsin ama paralı. Kaspersky kullanırsan oyun sevmesinden türkiye serverine bağlan

goodbyedpi kullanıyorum en mantıklısı o vpn ler hem ücretsizleri pek kaliteli çalışmıyor ve internet hızını aşırı düşürüyorlar

Dostlar selam kuzenim sordu robloxu nasıl oynayabiliriz VPN ile mi büyük ihtimal öyle de VPN önerir misiniz pc için ne yapabiliriz
Dns degiştir tamamdır
google:
8.8.8.8
8.8.4.4

Ekler

• Ekran Görüntüsü (16).webp
    Ekran Görüntüsü (16).webp
    112 KB · Hit: 10
goodbyedpi kullanıyorum en mantıklısı o vpn ler hem ücretsizleri pek kaliteli çalışmıyor ve internet hızını aşırı düşürüyorlar
Siz yazmasanız ben yazacaktım. Goodbyedpi indirin öyle oynayın. Ne internet yavaşlaması ne başka bir şey oluyor. Diğerlerinde kesinlikle net yavaşlaması olur. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız. Yazmanız yeterli 2 3 tıklama ile aktif ediyorsunuz zaten.

Siz yazmasanız ben yazacaktım. Goodbyedpi indirin öyle oynayın. Ne internet yavaşlaması ne başka bir şey oluyor. Diğerlerinde kesinlikle net yavaşlaması olur. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız. Yazmanız yeterli 2 3 tıklama ile aktif ediyorsunuz zaten.
YouTube de vs bir rehber yok mu

YogaDNS indir ayarları da bu şekilde yapıp kullan. Bende goodbyedpi programı arada çalışmıyordu buradan bu şekilde ayarlayıp kullanıyorum çok iyi.
Screenshot_3.webp

Geri