❌İndirim Bitti! Roborock S8 Sonic Mopping Akıllı Robot Süpürge S8 24,999TL + 2.cisi 50TL

Hahahaha ya yemin ederim çok saçma bir yorum , tepki almak için mi böyle yorum yapıyorsun. 😏
Hahahaha var kullanıyorum miss gibide temizliyor robot süpürgeden elle ovmalı yer silme beklersen böyle demen çok normal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dikey ve yatay atsana 2 tane alıyım bu fiyata.
dikkate almayın forumun boş yorum uzmanıdır kendisi bu alanda ihtisas sahibidir :kekw: Ve hatta akıl sağlığınızı muhafaza edip bu boş yorumlara kendinizi kapatmak için arkadaşı bloklamanızı şiddetle tavsiye derim. sevgiler:peepokalp:

Bu cihazlara 500 TL bile verilmez (bunlar temizlik yapmıyor pislik %95 yerde kalıyor )
Bu fiyata üst seviye bir tane dikey ve bir tane de yatay elektrikli süpürge alır

Hocam sen belli ki aliexpress te satılan 500 liralık çocukların evcillik oyunlarında kullandığı robot süpürgelerden almışsın. Tamam haklısın, Bak bahsettiğin robot süpürgeler bunlar, evet bunlara 500 tl değil 10 lira bile verilmez.

1710798114407.png
1710798125007.png

Roborock'u bırak daha basit bir xioami robot süpürge, evde kullanılan elektrikli süpürgeden daha iyi temizliyor. Islak bez ile ekstra temizliyor, yerde toz kalmıyor, bırak tüyü, kılı. Ha belki sen almışsındır yine kullanmasını beceremiyorsundur, alt kısım belirli rutinlerde temizliğinin yapılması gerekir, ha paran varsa istasyonlu alırsın tüm temizliğini suyunu, kirini istasyon yapar. 2 seneye yakındır robot süpürge kullanıyorum, almayan bin pişman. Evde yaşlılar da varsa, sabah aksam dua ediyorlar.

Sen tasalanma ya bu kadar hocam, bu güzel bilgilerini bizimle paylaşmaya heyecanlısın anlıyorum seni de ama herkes senin gibi bir şekilde eline paspası, diğer eline de elektrikli süpürgeyi alıp temizlik yapmak istemiyor, bunun adı KONFOR kardeşim, konfor satın alıyor insanlar. Ha sen Konfordan anlamıyorsan da iki eline paspası al, diğerine de elektrikli süpürgeyi evini temizlemeye devam et, sana bu konfor çok bile kardeşim devam et böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri