Robot süpürgeye bu kadar para verilir mi ?

Ensar1453

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
721
Dostlar robot süpürge fiyatları malum çok saçma seviyelerde
o kadar çok model varki hangisine bakacağıma kararsız kalıyorum.
Şuanda baktığım modeller
Dreame x50 ultra Link Fiyat 60k
Roborock s8 maxv ultra link Fiyat 50k
Dreame x40 ultra link Fiyat 40k
Roborock q revo master link Fiyat 35k

Mopunu kendi ıslatıp + kurutan + basınçlı ve döner mop + deterjan ekleyen modeller haricinde kesinlikle 10k üstü verme. 2 tane robot süpürge sahibi olarak söylüyorum.
Mop hiç kullanmam diyorsan zaten direkt geç bunları.

Evin küçükse çöp istasyonsuz + LİDAR en ucuzunu alabilirsin. Her süpürmeden sonra manuel olarak toz haznesini boşaltıyorsun o kadar.
Ev büyükse toz istasyonlu bir model tercih et.
Lidarlı modellerden şaşma, sadece kameralılar çok sağlıklı çalışmıyor.
Lidarı kasanın içine gömülü olursa mobilyaların, koltukların altına girmesi daha rahat olur. Üstte olursa mobilya ayaklarını yükseltmen gerekir.

Çekim gücü olayı biraz hikaye. En ucuz model ile en pahalı model arasında o kadar fark yok. Shaggy halı, vb. varsa kesinlikle bir performans bekleme.

Yedek parçası bulunuyor mu ve alınabiliyor mu dikkat et. Yedek yan fırçalar, HEPA filtresi, vb.

Özetle, mop ihtiyacın aşırı yoksa ve evin küçükse LİDAR bulunan ve yedek parçası kolay olan en ucuzunu al geç. 3 yıla zaten hepsi çöp oluyor.

Evim küçük, beni süpürme derdinden kurtarsın diyorsan 4kya bunu al geç: https://mieko.com.tr/products/dersar-l1-plus-robot-supurge

Mopunu kendi ıslatıp + kurutan + basınçlı ve döner mop + deterjan ekleyen modeller haricinde kesinlikle 10k üstü verme. 2 tane robot süpürge sahibi olarak söylüyorum.

Evin küçükse çöp istasyonsuz + LİDAR en ucuzunu alabilirsin. Her süpürmeden sonra manuel olarak toz haznesini boşaltıyorsun o kadar.
Lidarı kasanın içine gömülü olursa mobilyaların, koltukların altına girmesi daha rahat olur. Üstte olursa mobilya ayaklarını yükseltmen gerekir.

Çekim gücü olayı biraz hikaye. En ucuz model ile en pahalı model arasında o kadar fark yok. Shaggy halı, vb. varsa kesinlikle bir performans bekleme.

Yedek parçası bulunuyor mu ve alınabiliyor mu dikkat et. Yedek yan fırçalar, HEPA filtresi, vb.

Özetle, mop ihtiyacın aşırı yoksa ve evin küçükse LİDAR bulunan ve yedek parçası kolay olan en ucuzunu al geç. 3 yıla zaten hepsi çöp oluyor.

Evim küçük, beni süpürme derdinden kurtarsın diyorsan 4kya bunu al geç: https://mieko.com.tr/products/dersar-l1-plus-robot-supurge
evim +300m2 ve 2cm eşikleri var atlaması lazım.
en az 100m2 sadece mop 100m2 de halı olan alan var
o yüzden baya kapsamlı bir şey lazım

evim +300m2 ve 2cm eşikleri var atlaması lazım.
en az 100m2 sadece mop 100m2 de halı olan alan var
o yüzden baya kapsamlı bir şey lazım
2cm eşiği ucuz olanların hiçbiri atlayamıyor. ayağını yükseltebilen modeller var onlara bakman şart. ek olarak mopunu halıya çıkınca havaya kaldırabilmesi de gerekli öyleyse

hocam ben dreame l40 ultra mı alsam roborock s8 max mi biledim var mı öneriniz hanımın isteği mobunu kendi temizlesin öyle bir model bakıyor

biraderde var benım yeni evli ıkısıde calısıyor karı koca cok ıslevsel ya ama sureklı evde bırı varsa gereksiz kedili evlerde daha kullanıslı

2cm eşiği ucuz olanların hiçbiri atlayamıyor. ayağını yükseltebilen modeller var onlara bakman şart. ek olarak mopunu halıya çıkınca havaya kaldırabilmesi de gerekli öyleyse
mopu direk istasyonda bırakan modellere baktım.
o yüzden bu bütçelerdeyim.
bana olabilecek en iyi süpürge lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben dreame l40 ultra mı alsam roborock s8 max mi biledim var mı öneriniz hanımın isteği mobunu kendi temizlesin öyle bir model bakıyor
evde kedi falan yoksa l 40 ultra alacağına x40 ultra al

mopu direk istasyonda bırakan modellere baktım.
o yüzden bu bütçelerdeyim.
bana olabilecek en iyi süpürge lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evde kedi falan yoksa l 40 ultra alacağına x40 ultra al
yok hocam 15 aylık erkek çocugu var :)

Bende bilicra marka var ucuza almıştım gayet güzel kaba temizlik dışında hiçbir şey yapmıyorum tüm evi temizliyor

Geri