Neler Yeni

Robuxları Nereden Tedarik Ediyolar

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre
Dostlar baya uzun zamandır hıc rb oynamıyodum kapanmadan oncede cok uzun zaman oldu bugun vpn le gırdım rb alasım geldı oncedende bı ılandan 250 lıraya 1k almıstım atarken 1.5k atıyolar komısyon ıcın yanı 1.5k robuxu 250 lıraya satıyolar pekı bu kadar satıcı bu robuxları nereden tedarık edıyor veya edıyor olabılır fıkırlerınız varmı

Ekler

• Screenshot_86.png
    Screenshot_86.png
    609.1 KB · Hit: 32
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
...
Benim bir birkaç fikrim var.

Ucuza kıyafet satarak: Yani, bilmiyorum sizin kullandığınız sitede var mı ama çoğunda robuxları atmak için gruba girmeniz lazım. Ondan sonra robuxları alabiliyorsunuz. Şunu demek istedim, şu gördüğünüz kıyafetlerden yani 6 robuxluk olan kıyafetlerden satarak para biriktirme olduğunu düşünüyorum.

Çalıntı hesap olabilir: Eskiden vardı bilmiyorum artık kaldılar mı ama eskiden Roblox'ta bedava robux vereceğini idda eden sitelerin reklamlarını yapan botlar oyunlara girerdi ve sitenin reklamlarını yapardı. Sahi, içinde robux olmayan boş saçma hesapları neden çalmak istesinler ki? Ne de olsa insanlar robuxları olmadığı için o siteye giriyorlardı. Bu da üçüncü fikrime gidiyor.

İnsanlardan para alarak: O sitelere girmiş iseniz telefon numarası girmenizi isteyen sahte reklamlar görmüşsünüzdür. O, sitelere numaranızı girerseniz telefon faturası geliyor ama bu robux verdiğini idda eden sitelerle ilgili değil. O, siteler o sahte reklam sayesinde para kazanıyor ve öyle Robux alıyorlar. Diye düşünüyorum.

Bunlar benim tahminlerim yani gerçeği bilmiyorum.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bir birkaç fikrim var.

Ucuza kıyafet satarak: Yani, bilmiyorum sizin kullandığınız sitede var mı ama çoğunda robuxları atmak için gruba girmeniz lazım. Ondan sonra robuxları alabiliyorsunuz. Şunu demek istedim, şu gördüğünüz kıyafetlerden yani 6 robuxluk olan kıyafetlerden satarak para biriktirme olduğunu düşünüyorum.

Çalıntı hesap olabilir: Eskiden vardı bilmiyorum artık kaldılar mı ama eskiden Roblox'ta bedava robux vereceğini idda eden sitelerin reklamlarını yapan botlar oyunlara girerdi ve sitenin reklamlarını yapardı. Sahi, içinde robux olmayan boş saçma hesapları neden çalmak istesinler ki? Ne de olsa insanlar robuxları olmadığı için o siteye giriyorlardı. Bu da üçüncü fikrime gidiyor.

İnsanlardan para alarak: O sitelere girmiş iseniz telefon numarası girmenizi isteyen sahte reklamlar görmüşsünüzdür. O, sitelere numaranızı girerseniz telefon faturası geliyor ama bu robux verdiğini idda eden sitelerle ilgili değil. O, siteler o sahte reklam sayesinde para kazanıyor ve öyle Robux alıyorlar. Diye düşünüyorum.

Bunlar benim tahminlerim yani gerçeği bilmiyorum.
bu 3 unden bence bu kadar tekne donmez yurtdısı sıtelerınden aldıklarını dusunuyorum ben sahsen ama hala tam emın degılım

Oguz...

80+ Bronze
çalıntı kredi kartlarından alıp satarak para aklama yaparak ??:unsure::unsure::unsure:

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre

swagg

80+
key olarak gelmiyor mu bunlar key alıp satıyorlardır ama bu oyuna para yatırılmaz

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular