Neler Yeni

Rocket League 4 yıllık hesabım sıfırlandı Yardım!!

Wrostie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Necati Boyat
merhaba arkadaşlar rocket league olan hesabıma uzun süredir girmiyodum ve hesabımda oldukça değerli eşyalarda vardı ve pc alınca tekrar başlama kararı aldım oyunu indirip açtıgımda ise kayıt dosyası bozuk gibi bi hata alıp seçeneklerdeki tekrar deneyi denedim bi sonuc alamadım yeni kayıt diyordu birde kayıt dosyası bozuk devam diyordu kayıt dosyası bozuk devam dedigimde oyun açılıyor eski hesabımda fakat kapatınca kaydetmiyordu tekrar dene derken yeni kayıta bastım yanlışlıkla ve oyun açıldıgında hiçbir eşyamın kalmadıgını gördüm bu konu cok canımı sıktı lütfen yardımcı olurmusunuz 🙏🙏🙏

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Oyun yakın zamanda bir değişim yaşamıştı.Acaba ondan mı bahsediyorsunuz.Bütün itemler vs değişti bazıları parşomen gibi oldu diyeyim.Rocket League steam Cloud vs olduğundan dediğin şeyin olması mantıksız geldi bana.

Wrostie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Necati Boyat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun yakın zamanda bir değişim yaşamıştı.Acaba ondan mı bahsediyorsunuz.Bütün itemler vs değişti bazıları parşomen gibi oldu diyeyim.Rocket League steam Cloud vs olduğundan dediğin şeyin olması mantıksız geldi bana.
dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam biliyorum kredi sistemi vs geldi hatta ama ondan sonrada arada sırada oyuna girdim ben şimdi olması oldukca saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve benimle birlikte arkadaşlarım da girdi onlarda herhangi bir sorunda oluşmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,449
Üyeler
163,499
Son üye
rcmedya
Top Bottom