Hocam
80+ Bronze
100 den fazla saatim var ve hala bronze umCiddiyim 16 saat oynamısimdir attığım gol sayisi 10 geçmez
klavyeyle oynama
f310 al
100 den fazla saatim var ve hala bronze umCiddiyim 16 saat oynamısimdir attığım gol sayisi 10 geçmez
Benim steamda vardı bi yükleyeyim bakim.Öncelikle Merhaba. Şu Anda Rocket League oyununa 2.5 GB bir güncelleme geldi. Oyuna giriş yaptığınızda Epic Games hesabınızı doğrulamanız gerekiyor. Ve Epic Games hesabını doğruladıktan sonra tüm DLC ve Eşyalar size veriliyor. Yani uzun zamandır söz edilen büyük güncelleme geldi! Oyuna giriş yaptığımızda oyunun ana menüsünün ciddi anlamda değiştiğini görüyoruz.
NOT: Oyun 23 Eylül'de Ücretsiz Olacak!
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
up up
Konsol ile oynamam dışında sorun yok ben kolsuzum oyunda ve 40 fps effect100 den fazla saatim var ve hala bronze um
klavyeyle oynama
f310 al
Zor oyun agaKonsol ile oynamam dışında sorun yok ben kolsuzum oyunda ve 40 fps effect
Aga oyunda 100 saati devirince baya baya oynuyorsun ilk zamanlarda topa bile dokunamıyorsun.Zor oyun aga
+Ehe dark souls çok zor
-Sen hiç rocket League oynadın mı ?
DLC'ler dandikse boşuna almayalımGelecektir ancak yüklemenizde fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz bilirsiniz ancak DLC'ler öyle çok abartılacak bir şey değil. Ve oyun mağazadan kalkacağı için iade konusunda sorun olabilir belki.
Rocket League sunucuları biraz sıkıntılı gerçekten bende de ping çıkıyor.Oyunun online modunda hep pingim çıkıyor oynayamıyorum.
Şu ana kadar hep botlarla oynadım. (40 saat)
Pingi düzeltmenin bir yolu var mı?
Hiçbir oyuna olmuyor sadece Rocket League'de oluyor.
Farklı araçlar, ve araca takılabilen eşyalar.Tam olarak ne verildi 200 lira değerinde?