DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Aynen ben yanlış anlamışım.Evet hocam, arkadaş model olarak bahsetmiş. Rockrider 520 modeli.
Aynen ben yanlış anlamışım.Evet hocam, arkadaş model olarak bahsetmiş. Rockrider 520 modeli.
Model olarak 520İkinci elden nasıl 500 e alırız hocam
Valla bende var ben zamaninda 750 ye almıştım.iyi midir resmide buAlıntıyı görüntüle
2. el 800tlKaça aldın hocam ben de bisiklet arıyorum.
İyi almışsın resimdekinin aynısı mı2. el 800tl
evtİyi almışsın resimdekinin aynısı mı
Valla güzele benziyor kullanımı falan nasıl ilk hissiyat ben 10 yıldır sürmüyom bisiklet.
gayet güzel droplara çok dayanıklı süspansiyon çok etkili kadro dayanıklıValla güzele benziyor kullanımı falan nasıl ilk hissiyat ben 10 yıldır sürmüyom bisiklet.
Rockrider 520 buldum bi tane ben letgodan fotoğraflarda baya temiz mekanik disk fren var 27,5 jant 24 vites ön lastik değişecek bi o var. 1400 diyor ben de bin diyeceğim bakalm ne dicek.gayet güzel droplara çok dayanıklı süspansiyon çok etkili kadro dayanıklı
shimano vites yanni tek kelimeyle mükemmel bisiklet hatta agresifçe drop testleri yaptım hiç bir sorun çıkmadı tavsiye ederim ama bunu biraz kullanıp 2.elde satıp rockrider 520s almayı düşünüyoorum
rr340Hazır bisiklet konusu açılmışken 600-700 lira civari bisiklet arıyorum 2. Elden. Bi öneri vb. Yapabilecek varmı? Bütçe belki 1000 civarlarına çıkabilir
520S önermiyorum. Enduro olması için tüm özelliklerden kısılmış. Ayrıca arka süspasyonu sorunlu.gayet güzel droplara çok dayanıklı süspansiyon çok etkili kadro dayanıklı
shimano vites yanni tek kelimeyle mükemmel bisiklet hatta agresifçe drop testleri yaptım hiç bir sorun çıkmadı tavsiye ederim ama bunu biraz kullanıp 2.elde satıp rockrider 520s almayı düşünüyoorum
Güzel hayırlı olsun.2. el 800tl