index2i
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 187
- İsim
- Ömer-Zemin
Arkadaşlar social club'a kullandığım mail ile girince bana ait olmayan bir hesap var bilmiyorum belki hatırlamıyorumdur actıgımı belki ben açmamışımdır ama memleketimin plakasıyla kullanıcı adı oluşturulmuş. Şimdi sorun ise oyunlarımın bulunduğu Rockstar games hesabının e postasını bilmiyorum ve ulaşamıyorum.
Görseldeki kısma bilgisayarımda steam ve epic aracılığıyla otomatikmen açıldığı için erişimim var ama manage account'a tıkladığımda yeniden e posta istiyor ve hangi eposta oldugunu bilmiyorum. işin saçma kısmı 2 e postam var ve ikisi de değil benim yıllardır kullandığım e posta nasıl kullanılıyor. E postamı nasıl bulabilirim nerde yazar bilgisi olan var mı?
Görseldeki kısma bilgisayarımda steam ve epic aracılığıyla otomatikmen açıldığı için erişimim var ama manage account'a tıkladığımda yeniden e posta istiyor ve hangi eposta oldugunu bilmiyorum. işin saçma kısmı 2 e postam var ve ikisi de değil benim yıllardır kullandığım e posta nasıl kullanılıyor. E postamı nasıl bulabilirim nerde yazar bilgisi olan var mı?