Neler Yeni

RockStar games ***** hesabı niye tutmuyor...

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Arda doğan
hadi dostum paranı at. 50K çok büyyük bi paramış benim için. Ağzı olan konuşuyor forumda. F5 çeksene bi
Asgari ücret 17bin tl 50k asgari ücret ile çalışan birisi için 3-4 aylık tam maaş demek elinde meslek olan 25k maaş alıyor onun içinse 2 aylık demek 50k tabi büyük para sendeki para 2800dolar yapıyor adam 50 bin dolardan bahsediyor konu para mevzusu olursa türkiyenin nasıl.bir durumda olduğu belli kimsenin kimseyi küçümsememesi.gerekiyor ama haksız olanada cevabın verilmesi gerekiyor ben kendi kazancımı vurarak burda insanları küçümseyim o zaman ben yukarıda espirisine dedim ama ben elektrikçi olmama ve çatı panel konteynır gibi işleride yapmama rağmen 25k para alıyorum ben bugün kiraya girsem maaşım elimdeesleğim.olmasına rağmen sıfıra sıfır iniyor her şey zor hayat zor

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı
bereketini versin. Bir lafım yok sadece çocuk aklıyla gelip sen para görmemişsin diyip 50bin tlyi para sanan şahıslarla konuşuyoruz :D
Yav kardeşim sen nasil bi elemansın asklfklasfsf ülkede asgari ücret 17k küsür ben 50 bin lirayı para zannettiğimi vesaire mi söyledim? Açıkçası 50bin lira senin veya benim için güzel para olmayabilir ama binlerce asgari ücrete çalışan insan var. Senin sonradan görme birisi olduğun çok belli umarım yakın zamanda olgunlaşırsın

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Arda doğan
bereketini versin. Bir lafım yok sadece çocuk aklıyla gelip sen para görmemişsin diyip 50bin tlyi para sanan şahıslarla konuşuyoruz :D
50k para değil işte ama işin aksi 50k ufak bi para ama biriktirmesi zor anlayacağın

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı
çocuk genelleme yapıp abd de aylık 50bin doların altında maaş alan yok diyor. Böyle diyen birisi ya çocuktur ya da çok fazla batı filmi izleyip aklını kaybetmiştir. ABD de yıllık ortalama kazanç zaten 60-70k (YILLIK)Alıntıyı görüntüle
Aylık 50k küsür civarı imkansızdan kastım zor bir para nerde kazanan var kardeşim?

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Arda Yıldırım
çocuk genelleme yapıp abd de aylık 50bin doların altında maaş alan yok diyor. Böyle diyen birisi ya çocuktur ya da çok fazla batı filmi izleyip aklını kaybetmiştir. ABD de yıllık ortalama kazanç zaten 60-70k (YILLIK)
Biz de aynı şeyi diyoruz zaten konu sahibinin dediği absürt rakamlar ve senin alıntıladığın kişi bu absürtlüğü vurguluyor. Tam tersini savunuyormuş gibi gözüktüğün için geliyor tepki.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Arda doğan
Yav kardeşim sen nasil bi elemansın asklfklasfsf ülkede asgari ücret 17k küsür ben 50 bin lirayı para zannettiğimi vesaire mi söyledim? Açıkçası 50bin lira senin veya benim için güzel para olmayabilir ama binlerce asgari ücrete çalışan insan var. Senin sonradan görme birisi olduğun çok belli umarım yakın zamanda olgunlaşırsın
Asgariyi bırak mesleği olan 20-25k para alıyor kirada olsa maaş kiraya sıfıra sıfır gidiyor zaten ülkedeki pahalılık ile 50k.bir hiç ama ülkedeki kazanma maaş oranı ile 50k ulaşması biriktirmesi zor bi para

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Furkan Görür
bizde bunu diyoz zaten aylık 50k dolar maaş imkansız gibi
o çocuga göre değilmiş...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz de aynı şeyi diyoruz zaten konu sahibinin dediği absürt rakamlar ve senin alıntıladığın kişi bu absürtlüğü vurguluyor. Tam tersini savunuyormuş gibi gözüktüğün için geliyor tepki.
ben sizin dediğinize değil o çocugun yorumuna alıntı attım zaten. Sizlik bir durum yok ki google a yazsa abd de asgari ücret veya abd aylık ortalama maaş diye yazdığı şeyin yanlış olduğunu görür. Ama bunu yapacak bilgisi yok

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı

ben sizin dediğinize değil o çocugun yorumuna alıntı attım zaten. Sizlik bir durum yok ki google a yazsa abd de asgari ücret veya abd aylık ortalama maaş diye yazdığı şeyin yanlış olduğunu görür. Ama bunu yapacak bilgisi yok
Seninle ne diye uğraşıyorumki 50bin dolar maaş alan kaç tane insan var acaba abdde? Dediklerinle hala çelişiyorsun direkt kudurup binance hesabındaki parayı atanda sensin çok içerlenmişsin sonradan görme bir insansın dahada yanıt verip sana prim vermeye gerek yok umarım bir gün olgunlaşırsın

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Arda Yıldırım

Screenshot_2024-12-09-12-07-15-168_com.android.chrome-edit.jpg

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Furkan Görür
Dostum adam da zaten 50k doların büyüklüğünden bahsediyor aynı fikirdesiniz aslında ikinizde
kim aynı fikir de? 50bin tlyi gördü mü eleman diyen çocugun yorumunu bi ben mi görüyorum şu forumda acaba?

1733735335409.png

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
rockstarda çalışanların aylık 50bin dolar alması şok zor bence adam 1.5yılda çalışarak milyon mu yapıcak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,975
Üyeler
163,920
Son üye
musakrks
Top Bottom