Neler Yeni

Rockstar Games Launcher indirme yapmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün GTA: San Andreas indirdim. Oyunu açmaya çalıştığımda oyuna 1.27 MB'lık bir güncelleme geldiğini gördüm. Güncellemeyi yapmaya çalıştığımda "error downloading" hatası veriyor. Ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekler

• 1642789696049.png
    1642789696049.png
    184.3 KB · Hit: 40

7171132

80+ Bronze
Türkçe yama kurduğunuz için Rockstar Games otomatik olarak onu değiştirmeye çalışırken hataya rastlıyor. Zaten çok eski bir oyun olduğu için orijinal oynamaktansa internetten bir crack exe si bulup o şekilde oynarsanız kafanız daha rahat edecektir. Bu arada Rockstar Games launcher üzerinden cracksiz oynadığınız sürece Türkçe yama kurup oynamanız hayal olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe yama kurduğunuz için Rockstar Games otomatik olarak onu değiştirmeye çalışırken hataya rastlıyor. Zaten çok eski bir oyun olduğu için orijinal oynamaktansa internetten bir crack exe si bulup o şekilde oynarsanız kafanız daha rahat edecektir. Bu arada Rockstar Games launcher üzerinden cracksiz oynadığınız sürece Türkçe yama kurup oynamanız hayal olacak.
Hocam cracklerden korkuyorum çünkü virüs kaynıyor içi genelde. Ondan dolayı bedava verdikleri zaman almıştım aklıma geldi oynayayım dedim ve türkçe yama kurdum. Türkçe yamayı kaldırıp bir daha denedim ama yine böyle oluyor.

7171132

80+ Bronze
Hocam cracklerden korkuyorum çünkü virüs kaynıyor içi genelde. Ondan dolayı bedava verdikleri zaman almıştım aklıma geldi oynayayım dedim ve türkçe yama kurdum. Türkçe yamayı kaldırıp bir daha denedim ama yine böyle oluyor.
Hocam virüssüz güzel bir Crack bulabilirsiniz. En fazla 5 MB boyutta olacaklar. Tüm virüs programlarına taratıp indirebilirsiniz. Bir de yanlış anlamayın fakat oyunun İngilizcesi çok ağır. Çok iyi bir İngilizce bilmediğiniz sürece anlamanız zor olacaktır zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam virüssüz güzel bir Crack bulabilirsiniz. En fazla 5 MB boyutta olacaklar. Tüm virüs programlarına taratıp indirebilirsiniz. Bir de yanlış anlamayın fakat oyunun İngilizcesi çok ağır. Çok iyi bir İngilizce bilmediğiniz sürece anlamanız zor olacaktır zaten
Oyunun ingilizcesinin ağır olduğunu biliyorum ingilizcem yetmiyor malesef:D ondan dolayı tr yama kurdum. Bi araştırayım crackleri. Teşekkür ederim yardımın için.

7171132

80+ Bronze
Oyunun ingilizcesinin ağır olduğunu biliyorum ingilizcem yetmiyor malesef:D ondan dolayı tr yama kurdum. Bi araştırayım crackleri. Teşekkür ederim yardımın için.
Zamanında ben oynarken mouse sorunu dolayısıyla
bu arkadaştan indirmiştim bir sorun yaşamadım bir göz atın isterseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gesu Kalyoncu
Dilini ingilizce yapıp indir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
Zamanında ben oynarken mouse sorunu dolayısıyla
bu arkadaştan indirmiştim bir sorun yaşamadım bir göz atın isterseniz.
Hocam sorunu çözdüm. Oyunu silip tekrar yükledim ve sorun ortadan kalktı. Sonrasında başka bir siteden virus taraması yapıp indirdim ve sıkıntı çıkmadan oynuyorum şuan. Eğer forumda site linki vermek yasak değilse verebilirim.

7171132

80+ Bronze
Hocam sorunu çözdüm. Oyunu silip tekrar yükledim ve sorun ortadan kalktı. Sonrasında başka bir siteden virus taraması yapıp indirdim ve sıkıntı çıkmadan oynuyorum şuan. Eğer forumda site linki vermek yasak değilse verebilirim.
Türkçe yamasız oynuyorsunuz değil mi?

Top Bottom