Rockstargames GTA 5 dolandırıcılığı

nakruff

80+
Reaksiyon skoru
8
Rockstargamesden geçen hafta GTA 5 indirime girdi ve 275 TL'ye aldım ve birkaç gün oynadıktan sonra sildim bugün geri indirmek için girdiğimde GTA 5 oynamam için tekrar para istediğini gördüm paramı geri nasıl alabilirim?

Oyun kütüphanene baktın mı?? Oradanda mı silinmiş? Satın alma geçmişin? Bence sen ya hesabına giriş yapmayı bilmiyorsun ya da yanlış hesaba giriyorsun.

Rockstargamesden geçen hafta GTA 5 indirime girdi ve 275 TL'ye aldım ve birkaç gün oynadıktan sonra sildim bugün geri indirmek için girdiğimde GTA 5 oynamam için tekrar para istediğini gördüm paramı geri nasıl alabilirim?
Kos koca rockstar 200 lirayımı kapcak hocam hesabı dikkatli kontrol edin

Hocam öyle birşeyin ihtimali yom , birşeyi sen yanlış yapıyorsundur , bu tarz genel bir sorun olsa yer yerinden oynar .

hocam kocaman rockstar sizin 200tl çokecek allah için hesabınızdan cıkmıssınızdır

İmkanı yok

hesaptan atmıştır veya başka hesaba geçmişssinizdir koskoca rockstar firması 7,76 doları ne yapsın?

Geri