Neler Yeni

Rockstargames GTA 5 dolandırıcılığı

dostveviski

80+ Bronze
Oyun kütüphanene baktın mı?? Oradanda mı silinmiş? Satın alma geçmişin? Bence sen ya hesabına giriş yapmayı bilmiyorsun ya da yanlış hesaba giriyorsun.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Rockstargamesden geçen hafta GTA 5 indirime girdi ve 275 TL'ye aldım ve birkaç gün oynadıktan sonra sildim bugün geri indirmek için girdiğimde GTA 5 oynamam için tekrar para istediğini gördüm paramı geri nasıl alabilirim?
Kos koca rockstar 200 lirayımı kapcak hocam hesabı dikkatli kontrol edin

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Enes Budak
Rockstargamesden geçen hafta GTA 5 indirime girdi ve 275 TL'ye aldım ve birkaç gün oynadıktan sonra sildim bugün geri indirmek için girdiğimde GTA 5 oynamam için tekrar para istediğini gördüm paramı geri nasıl alabilirim?
Hocam öyle birşeyin ihtimali yom , birşeyi sen yanlış yapıyorsundur , bu tarz genel bir sorun olsa yer yerinden oynar .

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eymenarthur
hocam kocaman rockstar sizin 200tl çokecek allah için hesabınızdan cıkmıssınızdır

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Ege
İmkanı yok

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
mecit burak kılıç
hesaptan atmıştır veya başka hesaba geçmişssinizdir koskoca rockstar firması 7,76 doları ne yapsın?

Top Bottom