Rockstargamesden geçen hafta GTA 5 indirime girdi ve 275 TL'ye aldım ve birkaç gün oynadıktan sonra sildim bugün geri indirmek için girdiğimde GTA 5 oynamam için tekrar para istediğini gördüm paramı geri nasıl alabilirim?
Kos koca rockstar 200 lirayımı kapcak hocam hesabı dikkatli kontrol edinRockstargamesden geçen hafta GTA 5 indirime girdi ve 275 TL'ye aldım ve birkaç gün oynadıktan sonra sildim bugün geri indirmek için girdiğimde GTA 5 oynamam için tekrar para istediğini gördüm paramı geri nasıl alabilirim?
Hocam öyle birşeyin ihtimali yom , birşeyi sen yanlış yapıyorsundur , bu tarz genel bir sorun olsa yer yerinden oynar .Rockstargamesden geçen hafta GTA 5 indirime girdi ve 275 TL'ye aldım ve birkaç gün oynadıktan sonra sildim bugün geri indirmek için girdiğimde GTA 5 oynamam için tekrar para istediğini gördüm paramı geri nasıl alabilirim?
hocam kocaman rockstar sizin 200tl çokecek allah için hesabınızdan cıkmıssınızdırRockstargamesden geçen hafta GTA 5 indirime girdi ve 275 TL'ye aldım ve birkaç gün oynadıktan sonra sildim bugün geri indirmek için girdiğimde GTA 5 oynamam için tekrar para istediğini gördüm paramı geri nasıl alabilirim?