Windforce ısınma sorunlu bir seri. Ekosistemi bozmayacaksanız alınabilir.
Merak etmeyin, Windforce 3 fanlı modellerde herhangi bir sorun yok. Yeterli araştırmayı yaptık, şimdi karar aşamasındayız ama kararsızız.Windforce allah kurtarsın. anca böle rezalet bir kart üretilebilir mühendisler gozu kapalı yapmıs.
Tam hangi seri oldugnu hatırlamıyorum ama 75 80 derecelere cıkıyordu.
Bu model sıkıntılı değil, aynı şekilde 2080 Super Windforce’da sıkıntılı değil.Windforce sıkıntılı bir seri maalesef.
ZOTAC 2070SUPER öneririm.
Zotac GeForce RTX 2070 Super AMP Gaming 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Zotac GeForce RTX 2070 Super AMP Gaming 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ne diyorsun verelimmi sipariş yanmayalımmı bu geceWindforce sıkıntılı bir seri maalesef.
ZOTAC 2070SUPER öneririm.
(Kart benden karizmatik bu arada )
Zotac GeForce RTX 2070 Super AMP Gaming 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Zotac GeForce RTX 2070 Super AMP Gaming 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hocam ben kendim alıyor olsam sırf ROG diye 2060S almazdım bence aşırı mantıksız bu bütçede.Bu model sıkıntılı değil, aynı şekilde 2080 Super Windforce’da sıkıntılı değil.
öle olmuyor işte 75 deerce geçince kart kendını frendliyor :dRog 2060S ile Windforce 2070S arasında kalsam gözüm kapalı 2070S alırdım isterse fanı olmasın yine 2070S alırdım
Yanalım beeeNe diyorsun verelimmi sipariş yanmayalımmı bu gece
Isınmıyor sadece coil whine sorunu var.Windforce ısınma sorunlu bir seri. Ekosistemi bozmayacaksanız alınabilir.
Tekrar söylüyorum bahsedilen sorunlar 2 fanlı Windforce kartları için geçerli, 2070s Windforce ve 2080s Windforce’da sorun yok. @Furkan Aslan 2080s versiyonunu kullanıyor.Isınmıyor sadece coil whine sorunu var.