Neler Yeni

ROG Flow X13 (2023) GV302 alınır mı ?

Nepenthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yunus Emre
Merhabalar üni için laptop arıyorum. Bu sene hazırlık okuyacağım ve hazırlık okurken pdfler ile ilerlenecekmiş. Bu durumda ya çıktı alarak ya da tablet gibi cihazlarla üstüne not alarak ilerleyen iki grup mevcut. Oyunlara meraklı birisiyim hem tablet hem bilgisayar işimi görüp oyun oynatabilir mi pek emin olamadım. Siz de bakıp fikir sunarsanız sevinirim.
(Eğer başka bir cihaz önerecekseniz bu fiyat bandını çok geçmemesini isterim teşekkürler.)

ROG Flow X13 (2023) GV302

13.4 INCH size küçük gelmeyecekse neden olmasın?

Ben olsam bunu alırdım, tabii ki eğer tablet olarak da kullanmayacaksanız.

Nepenthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı ne kadar peki? ASUS'un sitesinden çok piyasa fiyatı daha mühim.
Asus'un kendi sitesinden direkt alınabiliyo
Diğer sitelerde ise fiyatlar böyle
1692780998529.png

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bu cihaz çok güzelde fiyat olarak çok pahalı. Laptop + tablet alman çok daha mantıklı olur

Nepenthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar benim de kafamda normalde sizin söylediğiniz gibi laptoplar mevcuttu fakat üst sınıflara danıştığımda çoğu tablet kullanıyor ve daha rahat olduğunu söylüyordu çıkış yolu olarak bunu gördüm. tablet + laptop yaparsam da bu fiyat bandında ya tabletten ya da laptopdan kısmak durumunda kalacağım

Arkadaşlar benim de kafamda normalde sizin söylediğiniz gibi laptoplar mevcuttu fakat üst sınıflara danıştığımda çoğu tablet kullanıyor ve daha rahat olduğunu söylüyordu çıkış yolu olarak bunu gördüm. tablet + laptop yaparsam da bu fiyat bandında ya tabletten ya da laptopdan kısmak durumunda kalacağım
Zaten kısmışsın tabletli laptop olarak, RTX 4060 ve 13.4 ınch ekran koymuşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,423
Üyeler
164,143
Son üye
Sylvaria
Top Bottom