Neler Yeni

Çözüldü✓ ROG Gladius III Wireless mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,

Halihazırda G203 kullanmaktayım ve orta tekerleği bozuldu. Yeni bir mouse'a geçmek istiyorum Gaming Gen'de bulunan okula dönüş kampanyasıyla beraber 2000tl ye denk geliyor. Sizce geçilir mi? Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Göksel Gündüz
Gladius III'ün CPI'yı pek iyi değil görünüyor incelemede. Eğer Valorant, CS GO gibi oyunlar oynuyorsan sıkıntı olabilir. Bu daha iyi görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gladius III'ün CPI'yı pek iyi değil görünüyor incelemede. Eğer Valorant, CS GO gibi oyunlar oynuyorsan sıkıntı olabilir. Bu daha iyi görünüyor.

Hocam genel olarak fps ten ziyade hikaye oyunlarını tercih ediyorum. Ve ben Gladius III ün incelediğimde CPI'yı iyi gibiydi ama bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre seymen

Hocam bu attığınız gladius 3 aimpoint değil galiba. Alt tabanı ve ağırlığı bu şekilde değil aimpoitin.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,

Halihazırda G203 kullanmaktayım ve orta tekerleği bozuldu. Yeni bir mouse'a geçmek istiyorum Gaming Gen'de bulunan okula dönüş kampanyasıyla beraber 2000tl ye denk geliyor. Sizce geçilir mi? Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
ben aldım kullanıyorum memnunum tek şikayetim sanki şarjı biraz az gidiyor gibi geldi , ama üşendiğimden ışığını kapatmadan kullandım o yüzden de olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
ben aldım kullanıyorum memnunum tek şikayetim sanki şarjı biraz az gidiyor gibi geldi , ama üşendiğimden ışığını kapatmadan kullandım o yüzden de olabilir
Hocam şarj benim açımdan pek sorun olmaz genel olarak hikayeli oyunları tercih ediyorum. Online fps oyunları bana pek hitap etmiyor açıkçası. Kablolu da kullansam pek sorun olmaz benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekerlek kronik haberin olsun
Hakikaten mi hocam ya en sevmediğim nokta. Ama arkadaş memnunum dedi bilemiyorum

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Hocam şarj benim açımdan pek sorun olmaz genel olarak hikayeli oyunları tercih ediyorum. Online fps oyunları bana pek hitap etmiyor açıkçası. Kablolu da kullansam pek sorun olmaz benim için
malzeme kalitesi , sensör , bağlantı kopmaları , takılma gibi hiçbir sorun yaşamazsın güzel mouse ben de hem hikayeli hem online oyunlardaki deneyimime göre böyle düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
malzeme kalitesi , sensör , bağlantı kopmaları , takılma gibi hiçbir sorun yaşamazsın güzel mouse ben de hem hikayeli hem online oyunlardaki deneyimime göre böyle düşünüyorum
Hocam yorum için teşekkürler. Orta tekerleğinde herhangi bir sıkıntı yaşadın mı?

Ceon

80+
Top Bottom