Neler Yeni

Çözüldü✓ ROG Gladius III Wireless mantıklı mı?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,

Halihazırda G203 kullanmaktayım ve orta tekerleği bozuldu. Yeni bir mouse'a geçmek istiyorum Gaming Gen'de bulunan okula dönüş kampanyasıyla beraber 2000tl ye denk geliyor. Sizce geçilir mi? Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
gladius 2 wireless kullanıyorum 124 gram namı değer tuğla eskiden 2 saat cs oynayınca bileğim ağrırdı güçsüzdü sağ elim şimdi ise 5-6 saat aralıksız oynuyorum sayesinde bilek kası yaptım gladius 3 daha hafif güzel bir mouse önerebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
hocalarim bagimsiz bir soru olacak ama bende razer deathadder v2 mouse var. iyi mouse mudur sizce yeni sistem alacagim onunla beraber degistirmem lazim midir acaba?

yenigeldim

80+ Silver
Hocam şarj benim açımdan pek sorun olmaz genel olarak hikayeli oyunları tercih ediyorum. Online fps oyunları bana pek hitap etmiyor açıkçası. Kablolu da kullansam pek sorun olmaz benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakikaten mi hocam ya en sevmediğim nokta. Ama arkadaş memnunum dedi bilemiyorum
mouse kötü değil ama orta tekerlek bozuluyor bir süre sonra kronik sorunlu aliexpress ten parça alıp değiştirdim. sorun kalmadı

Ceon

80+
hocalarim bagimsiz bir soru olacak ama bende razer deathadder v2 mouse var. iyi mouse mudur sizce yeni sistem alacagim onunla beraber degistirmem lazim midir acaba?
Değiştirmen lazım denilecek bir şey yok gibi duruyor. Memnunsan devam et memnun değilse yeni modellere göz atabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mouse kötü değil ama orta tekerlek bozuluyor bir süre sonra kronik sorunlu aliexpress ten parça alıp değiştirdim. sorun kalmadı
O sorun aimpoint versiyonu ile çözülmüş gibi duruyor. Tabii uzun kullanımda da bakmak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
memnunum mousetan hocam. bir de bana cok pahali olmayan marka kulaklik ve klavye onerebilir misiniz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Bir arkadaşıma da aldırdım, aktif olarak da ben kullanıyorum. Bir önceki kampanya ile 1800 liraya gelmişti. O fiyata alınabilecek en mouselar arasına kesinlikle girer. Ben kısa bir süre senin gibi 203 kullandım. Gladius 3 ile arasında boyut farkı var, bunu da unutmaman lazım. Bana kalırsa gladius 3 daha rahat onu da belirteyim.

Boyut karşılaştırması: https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=Logitech-G203-Lightsync-vs.-ASUS-ROG-Gladius-III-Wireless
Sıkıntı yok hocam boyut farkı benim için daha iyi olur G203 çok küçük geliyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre seymen
Bende kullanıyorum gunde 4 saat civarı oturuyorum. 3 haftada 4 haftada bir şarj ediyorum. Işığı kapadım ama aldığım günden beri. Tekerlekte sorun yasamadim ama sacma bir sekilde tekerlek tuşu yazılımını silince bazen algılamıyor. Yazılımı yükleyince sorun yok.

Top Bottom